Βασανίσου... Η Μελέτη έβαψε μαλλί ή παντρεύεται;

31.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Νονά έγινε πριν λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη (άξια, άξια) κι έσκασε στο μυστήριο με το τουρμπάνι στο κεφάλι. Πολύ stylish θα πουν οι ειδικοί. Την έβλεπα κι έβγαλα δροτσίλες θα πω εγώ, διότι η αλήθεια το μαντήλι στο κεφάλι ανέκαθεν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Νονά έγινε πριν λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη (άξια, άξια) κι έσκασε στο μυστήριο με το τουρμπάνι στο κεφάλι. Πολύ stylish θα πουν οι ειδικοί. Την έβλεπα κι έβγαλα δροτσίλες θα πω εγώ, διότι η αλήθεια το μαντήλι στο κεφάλι ανέκαθεν μου έβγαζε την... μπέμπελη. Αλλά ποια είμαι εγώ πού θα κρίνω τις στιλιστικές απόψεις της άλλης;

Το πρωί της Τέταρτης η Ελεονώρα έγραψε στο Twitter της: «Το τόλμησα. Είπα ναι! Μη ρωτάτε τι. Αλλά το τόλμησα. Θα δείξει... Το παν στη ζωή είναι οι αποφάσεις.... Κ... και στα δικά σας!!!». Μπςςςςςςςςςς. Το βλέπω, πολλοί εγκέφαλοι θα καούν από τον «γρίφο» της Ελεονώρας. Ήδη, έχουν ξεκινήσει να εξηγούν τι θέλει να πει η παρουσιάστρια.

Το μυαλό των περισσοτέρων πήγε (που αλλού;) στον γάμο. Εύχεται «και στα δικά σας» οπότε είναι κάτι σαν το... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αλλά όχι αγαπημένε μου, δεν είναι πάντα η γάτα, αλλά και ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες. Και η δική μου εξήγηση (με την ανεκτίμητη βοήθεια των λατρεμένων μου συναδέλφων μου που τέτοιοι γρίφοι είναι για εκείνες... Sudoku για αρχάριους) είναι η εξής απλή: Όχι, η Ελεονώρα δεν παντρεύεται.

Και τι τόλμησε; (Ονειρεύομαι ότι αναρωτιέσαι τώρα εσύ) Να βάψει το μαλλί της καστανό. Το ξεκάρφωτο «Κ» στο tweet της μπορεί να είναι από το «Καστανό», μπορεί να είναι και ο κουμπάρος της, «Καλλίτσης» που ανέλαβε τη βαφή. Κι εδώ κολλάει η εισαγωγή μου με το τουρμπάνι που έβαλε όταν έγινε νονά. Ήθελε να κρύψει την αλλαγή στο μαλλί, όχι γιατί δεν πέτυχε, αλλά γιατί μπορεί να θέλει να μας το κρατήσει ως surprise για την έναρξη της εκπομπής της. Εξάλλου, αν θυμάσαι καλά, έτσι την είχε τελειώσει, όταν δηλαδή δοκίμαζε ένα σωρό περούκες και είχε ενθουσιαστεί με τις καστανές.

Υ.Γ. Αν παρατηρήσεις καλά στις φωτό που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα στα περιοδικά, θα δεις ότι από το τουρμπάνι φαίνεται αχνά η καστανή ρίζα. Επίσης, το φρύδι της είναι μαύρο... Τι να σου πω, είναι πρώτη φορά που έχω τόση αγωνία για την Ελεονώρα. Να δω αγαπημένε μου, αν πέσαμε μέσα στις εκτιμήσεις μας ή επιβεβαιωθούν οι άλλοι και τη δούμε μέχρι και νύφη. Και όχι την Πρωταπριλιά, αλλά στα αλήθεια!!!

Aκολούθησέ μας και στο Facebook/ https://www.facebook.com/womenonly.gr