Προσοχή, η Ελεονώρα θα... μπουκάρει στα σπίτια μας!!!

31.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πέρυσι, θέλοντας να μπει στο πνεύμα της τηλεοπτικής χρονιάς το τρέιλερ της Ελεονώρας Μελέτη για την εκπομπή της ήτο επηρεασμένο από το... Big Brother. Θα τη θυμάσαι άλλωστε στο δωμάτιο του «Μεγάλου αδελφού» καθισμένη σε μία πολυθρόνα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πέρυσι, θέλοντας να μπει στο πνεύμα της τηλεοπτικής χρονιάς το τρέιλερ της Ελεονώρας Μελέτη για την εκπομπή της ήτο επηρεασμένο από το... Big Brother. Θα τη θυμάσαι άλλωστε στο δωμάτιο του «Μεγάλου αδελφού» καθισμένη σε μία πολυθρόνα να εξομολογείται όσα συμβαίνουν στο σπίτι.

Αυτά πέρυσι. Φέτος, η παρουσιάστρια είπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Πίστεψε με κι αυτό επηρεασμένο από την εποχή είναι. Πώς; Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, στο νέο τρέιλερ, η Μελέτη θα βγαίνει από την τηλεόραση και θα ξυπνάει τον κόσμο για να την δει.

Δεν είναι αυτό επηρεασμένο από την εποχή; Με τέτοια διάθεση πού κέφι πρωινιάτικα να βλέπεις τιβί; Κι άμα κρίνουμε πέρυσι τους τελευταίους μήνες της «Πρωινής Μελέτη», όπου η Ελεονώρα δεν έκανε τίποτε άλλο από το να μιλάει για εκείνη (πράγμα τα μάλα κουραστικό και ψυχοφθόρο) θα πρέπει φέτος να... μπουκάρει στα σπίτια μας και με το στανιό να μας βάλει να την δούμε. Ειδικά στις πρώτες εκπομπές, που κάτι μας λέει ότι θα είναι αφιερωμένες στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Υ.Γ. 1 Ελπίζω να μη μας ρίχνει κουβά με νερό για να ξυπνήσουμε. Να το πάει λίγο μαλακά.

Υ.Γ. 2 Παράκληση του ανδρικού πληθυσμού... Γίνεται στα δικά τους σπίτια να εισβάλλει η Φλορίντα;