Η «19χρονη της μίας βραδιάς» αποπλάνησε τον Τόνι;

06.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα νέο αστέρι μόλις γεννήθηκε στον φτωχό μας τηλεοπτικό κόσμο. Γιατί, μπορεί να κόπηκε το Big brother, αλλά όταν είσαι «ταλέντο» μπορείς να λάμψεις και χωρίς το εν λόγω ριάλιτι. Δεν το συζητώ, αν έπαιζε Big brother η Τατιάνα Ελευθεριάδου

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ένα νέο αστέρι μόλις γεννήθηκε στον φτωχό μας τηλεοπτικό κόσμο. Γιατί, μπορεί να κόπηκε το Big brother, αλλά όταν είσαι «ταλέντο» μπορείς να λάμψεις και χωρίς το εν λόγω ριάλιτι. Δεν το συζητώ, αν έπαιζε Big brother η Τατιάνα Ελευθεριάδου, θα ήτο το λαμπρό αστέρι, του ριάλιτι το ξεφτέρι, αφού είναι... κομμένη και ραμμένη για τέτοια. Αλλά είπαμε τέτοια «ταλέντα» δεν χάνονται.


Ένας φρεσκοχωρισμένος Τόνι Μαυρίδης, ένας τίτλος «φλερτ μιας βραδιάς» που είναι βαρύτιμος από το απλό «Playmate» που θέλει να κατακτήσει και να που η Τατιάνα μπαίνει στην καθημερινότητα μας. Και την κάνει πιο ευχάριστη από ποτέ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο ρίξαμε, όταν η περιβόητη 19χρονη του... Τόνι πήγε καλεσμένη στης Σταματίνας Τσιμτσιλή (ευχαριστούμε Σταματίνα). Μουσκεύτηκαν τα εσώρουχα μας από τα γέλια.


Το μαλλί, το νάζι, η ταχύτητα που έπαιρνε στροφές το μυαλό της (πιο αργά και από έναν πρωταγωνιστή που περπατάει σε ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου) η ευφράδεια λόγου. Ποιο να πάρεις και ποιο να αφήσεις. Την άκουγες, την έβλεπες και σκεφτόσουν πώς θα αντιδρούσες αν ήσουν Έλενα Παπαρίζου. Θα γέλαγες; Θα ένιωθες ανακουφισμένη από την επιλογή του πρώην ή προσβεβλημένη; Για καλό ή για κακό, πάντως, η «φωνή» του Τόνι, ο γυμναστής φίλος του που μιλάει για εκείνον, πήρε τηλέφωνο και μεταξύ άλλων, φρόντισε να πει ότι η όλη ιστορία με την 19χρονη προσβάλλει εκτός από τον Μαυρίδη και την Παπαρίζου.



Προτού πέσει το τηλέφωνο είχαν γίνει οι μεγάλες επιβεβαιώσεις. Η 19χρονη με τη φράση «οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους» παραδέχτηκε τα δημόσια φιλιά με τον Τόνι, ότι τον συνόδευσε στην πρεμιέρα Γονίδη – Κουρκούλη και κυρίως ότι είναι μαζί εδώ και τρεις εβδομάδες. Για τον βαρύτιμο τίτλο «Μις φλερτ μίας βραδιάς» δεν είδε, δεν άκουσε. «Ο Τόνι δε λέει τέτοια πράγματα. Νιάου» ήταν η απάντηση της. Το νιάου ολοκλήρωνε κάθε φράση της 19χρονης. Άχουτο.


Και κάπου εκεί πήρε τηλέφωνο ο φίλος του Τόνι, ο οποίος έβαλε μπουρλότο στην κουβέντα, απείλησε με μηνύσεις την «Μις μία βραδιά» και κυρίως; Κατέρριψε όλο το Love story που μόλις είχε διηγηθεί. Νιάου. Κατά τον φίλο, λοιπόν, όχι μόνο δεν έχουν σχέση, όχι μόνο η 19χρονη είναι της... μίας βραδιάς (μη σου πω και ολίγων ωρών, όπως καταλάβαμε), όχι μόνο δεν πήγε μαζί του στα μπουζούκια, αλλά άκουσον άκουσον, αποπλάνησε τον Μαυρίδη. Σοκ και δέος. Και πώς έγινε δηλαδή αυτό; Γιατί μπορεί η Τατιάνα να έχει μαγουλάκι και ο Τόνι να έχασε 20 κιλά, αλλά δεν τον έχει με την καμία.


Κατά τον φίλο (α ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουνε) η Τατιάνα τούς την «έστησε» το βράδυ με τα καυτά φιλιά, λέγοντας στον «ex» ότι επιθυμία της πάντα ήταν να τον φιλήσει κάποια μέρα. Τώρα, αν ο Μαυρίδης είναι η νέα βερσιόν της Τζοβάνας Φραγκούλη με το «Πες το και θα γίνει» ή έπαιξε αποπλάνηση, δεν το ξέρουμε. Το φιλί, όμως, έπεσε και λέει η πλευρά του ex ότι κάποιος της 19χρονης απαθανάτισε τη στιγμή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκείνο το βράδυ, η εν λόγω τους πήρε από πίσω γιατί και καλά χάλασε το αυτοκίνητό της και τους παρακάλεσε να την πάνε σπίτι της.


Αν και ακούσαμε τα χίλια μύρια, φευ, δεν μάθαμε ποτέ την κατάληξη... Ωστόσο (ναι έχουμε κι άλλα) το σοκ το μεγάλο είναι η διάψευση στα μούτρα της ότι στα μπουζούκια είναι άλλη ξανθιά. Τρελό γέλιο. «Δεν είπα κάτι εγώ. Νιάου» λέει η 19χρονη. «Δεν το διέψευσες» της λένε οι λοιποί, μουρλαθήκαμε στα γέλια μεσημεριάτικα. Αλλά κάπου εκεί, μας τα χάλασε η Σταματίνα, που ήθελε να προστατέψει την καλεσμένη. Μα why; Ένα κελεπούρι μας έτυχε μετά από καιρό, άσε μας να γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Αλλά μην αγχώνεσαι. Τούτο το ταλέντο, δεν θα το αφήσουν έτσι... Θα το ξαναδούμε.