Και τι δεν έσουρε η αδερφή του Μπάμπη στην Ηλιάδη

08.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στο σήριαλ οικογένεια (Μπάμπη) Λαζαρίδη vs Αγγελική Ηλιάδη θα δούμε ακόμα πολλά επεισόδια και το πιο πρόσφατο παίχτηκε αυτές τις ημέρες από η αδερφή του εκλιπόντα, η σκληροπυρηνική Λίτσα είδε το μονόπτερο (το Star έβαλε τις φιτιλιές) και τα έχωσε στην Κυρία όπως την αποκαλεί, Αγγελική Ηλιάδη.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Στο σήριαλ οικογένεια (Μπάμπη) Λαζαρίδη vs Αγγελική Ηλιάδη θα δούμε ακόμα πολλά επεισόδια και το πιο πρόσφατο παίχτηκε αυτές τις ημέρες από η αδερφή του εκλιπόντα, η σκληροπυρηνική Λίτσα είδε το μονόπτερο (το Star έβαλε τις φιτιλιές) και τα έχωσε στην Κυρία όπως την αποκαλεί, Αγγελική Ηλιάδη.



Φαρμάκι πότισε την Ηλιάδη η αδερφή του Μπάμπη, τόσο που φοβούμαι πως ο προ τριετίας δολοφονημένος επιχειρηματίας θα περνάει τρελή στεναχώρια, εκεί στον άλλο κόσμο!



Που λες, μετά και το μονόπετρο και την φημολογούμενη πρόταση γάμου της Ηλιάδη με τον μαέστρο στην ορχήστρα και την καρδιά της Κώστα Μηλιωτάκη, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για γάμο στο επόμενο διάστημα και σχέδια για ένα ακόμα παιδί.



Αυτά άκουσε και η Λίτσα Λαζαρίδη και σηκώθηκε το μαλλί κάγκελο. Ως γνωστόν, ο Μηλιωτάκης ήτο μαέστρος της τραγουδίστριας από τότε που ο μακαρίτης ζούσε και η αδερφή του Μπάμπη εκφράζει απορίες:



"υτός ο κύριος υπήρχε στο μαγαζί που τραγουδούσε η Αγγελική πέντε χρόνια. Τώρα, τον γνώρισε και έγινε ο μεγάλος έρωτας; Τον ήθελε μαέστρο στο μαγαζί η κυρία από τότε. Εγώ από κάποιους άλλους έμαθα ότι αυτή η σχέση προϋπήρχε"!



Ουπςςς!Τ ώρα έλα εσύ να πείσεις εσύ την αδερφή Λίτσα που από πριν δεν την καλοέβλεπε την Κυρία (ξιουζ μι Αγγελική Ηλιάδη) πως ο έρωτας γεννήθηκε αφότου η τραγουδίστρια χήρεψε. Την στόλισε λοιπόν στο καπάκι με τα κολακευτικά:



"Ξέρει που χτυπάει η κυρία . Τι νόμιζες; Θα έκανε ποτέ σχέση με έναν άγνωστο. Με το Μηλιωτάκη να της γράφει τραγούδια. Ο αδελφός μου ήταν εκείνος που την ανέδειξε. Και όχι μόνο την ανέδειξε, αλλά πλήρωσε πολλά για να την κάνει πρώτη φίρμα. Στην αρχή με τη γιαγιά της στην αφάνεια ήταν”.



Και πως να κλείσεις το στόμα στην αδερφή του Μπάμπη που στο λέω πιο πολύ την πείραξαν τα μινάκια που έβαλε η Αγγελική στην after Μπάμπη εποχή παρά ο Μηλιωτάκης.



Ευτυχώς η Ηλιάδη και παρά τα στολισματα έκλεισε εμφανίσεις με τον Νότη Σφακιανάκη και ήδη ετοιμάζεται. Και φυσικά, στο πλευρό της θα έχει και τον αρραβωνιάρη Κώστα!