Θα το δούμε κι αυτό: Η ροκού Μπαλτζή πάνελ της Τατιάνας!

15.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην πιο φτωχή και μίζερη (κατά τα φαινόμενα) τηλεοπτική σεζόν, οι εκπομπές που έχουν απομείνει ψάχνουν να βρουν τρόπους να «πείσουν» τους τηλεθεατές, που φέτος δείχνουν πιο αδιάφοροι από ποτέ

Αγαπημένε μου Σωτήρη,







«Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην πιο φτωχή και μίζερη (κατά τα φαινόμενα) τηλεοπτική σεζόν, οι εκπομπές που έχουν απομείνει ψάχνουν να βρουν τρόπους να «πείσουν» τους τηλεθεατές, που φέτος δείχνουν πιο αδιάφοροι από ποτέ. Αλλά και να κερδίσουν τη «μάχη» της τηλεθέασης.





Η Τατιάνα Στεφανίδου, ας πούμε, φέτος άλλαξε μέχρι όνομα στην εκπομπή της κι εκεί που πέρυσι όλο τον χρόνο προσπαθούσε να μας πείσει ότι... «Αξίζει να τη ζεις», φέτος το πήρε αλλιώς και της βγήκε το αυταρχικό... «Μίλα». Εμένα, δηλαδή, αυτό μου βγάζει η προστακτική. Το «ράους» και το «μαστίγιο» λείπει για να σηκώσουμε τα χέρια, να τα κάνουμε πάνω μας και να τα ξεράσουμε όλα στην παρουσιάστρια. Μπρρρρ, στην εκπομπή θα παίρνει κι αυτό το παγωμένο βλέμμα η Τάτι; Προβλέπω να κελαηδάνε όλοι οι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της.





Αλλά πρόσεξε, μόνο μοναξιά δεν θα νιώσουν εκεί, αφού θα έχουν παρέα. Και τι παρέα. Εκλεκτή. Την παρουσιάστρια θα πλαισιώνουν τρεις "επώνυμες" κυρίες της showbiz και μαζί της θα συζητούν γυναικεία θέματα. Τύπου Sex and the city για να καταλάβεις, αλλά οι απόψεις θα είναι προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα και την ζώνη που θα βγαίνει η εκπομπή. Παίζει να είναι και μεσημέρι. Η "Τάτι" θα είναι η... Κάρι Μπράντσο; Γεια σου... Ευαγγελάτε/Big! (Πάρε ανάσα τώρα.) Ήδη οι δύο κυρίες έχουν βρεθεί και αναζητείται η τρίτη. Και μάντεψε ποιες θα είναι: η Μαρία Σταματέρη και (εδώ κάθεσαι) η Σάννυ Μπαλτζή του Γιάννη Λάτσιου βεβαίως, βεβαίως.



Με αυτά και με άλλα, θα έρθει ο "θείος" Γιάννης και θα γίνει... μύθος! Θέλεις να βγεις στην επιφάνεια ή να δουλέψεις στην τηλεόραση; Κόλλα δίπλα στον Λάτσιο σαν τον... Μητσάρα να γραφτεί το όνομά σου σε κάποια στήλη και τέλος. Γιατί πες μου, πριν τις αρχές του καλοκαιριού πόσοι ήξεραν την Μπαλτζή; Οι περισσότεροι την μάθαμε και την εμπεδώσαμε ως «φερόμενη σχέση» του Λάτσιου. Α και ως εκκεντρική ροκού καλλιτέχνιδα, που πλακώθηκε στις δηλώσεις στην κάμερα του Star με αμπελοφιλοσοφίες, την είδαμε και στην Μύκονο να κάνει διακοπές, έδωσε και δυο τρεις συνεντεύξεις σε Life style περιοδικά, που μας έβγαζε την ψυχή αν είναι ή όχι in love με Λάτσιο.



Λοιπόν, δεν είναι όλα τα παραπάνω "σημαντική πορεία" για να πάρει μία θέση στην - έστω και βασανισμένη – τηλεόραση όπου στο πλευρό της Στεφανίδου θα αναλύει γυναικεία θέματα; Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να τραγουδήσουμε... είναι γλυκό το ποτιό της τηλέ-αμαρτίας ποιος είν' αυτός που δεν λαχτάρησε να πιει αυτή τη γλύκα της τηλέ- ευτυχίας. Που θα αποτελέσει εξαίρεση η ροκου Μπαλτζή!