Άτιμη κρίση! Η Στάη έκοψε τον σοφέρ, η Ελένη παίρνει επίδομα ΟΓΑ

15.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κρίση, με πιάνει κρίση. Όχι οικονομική, αυτή με έχει πιάσει και με βαράει αλύπητα κάτω σαν το χταπόδι. Αν και μαθαίνω τελευταία, ότι από αυτήν δεν έχουν γλιτώσει ούτε οι celebrities, ούτε τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,




Κρίση, με πιάνει κρίση. Όχι οικονομική, αυτή με έχει πιάσει και με βαράει αλύπητα κάτω σαν το χταπόδι. Αν και μαθαίνω τελευταία, ότι από αυτήν δεν έχουν γλιτώσει ούτε οι celebrities, ούτε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Εκεί να δεις περικοπές και σφίξιμο του Louis Vuitton ζωναριού.



Πρώτη και καλύτερη η Έλλη Στάη, η οποία είναι μέρος του κοινωνικού συνόλου και είπε να κάνει κι αυτή τη μεγάλη θυσία. Ωσάν άλλη... Ιφιγένεια εν Αυλίδι «θυσιάστηκε» ο σοφέρ της δημοσιογράφου, η οποία σε συνέντευξη της αποκάλυψε ότι λόγω κρίσης «έκοψε» τον οδηγό του συζύγου της. Χτυπημένη και αυτή οδηγεί πλέον μόνη της το αυτοκίνητο.



Υπάρχουν και χειρότερα κυρία Στάη μου. Θα μπορούσες να χρησιμοποιείς, όπως η Ιωάννα Σουλιώτη τα... Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (όπως σου το έγραψα) και να σε τρώνε και τα κουνούπια από πάνω. Γιατί βλέπεις, στα... ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις δεν μπορούν να βάλουν ένα φιδάκι, μια ταμπλέτα για τα κουνούπια. Εκεί, να ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό.



Πάλι καλά που έκοψε της Ελένης Μενεγάκη και με το που γέννησε το τρίτο της παιδί, έκανε τα χαρτιά για το επίδομα της τρίτεκνης μάνας. 266 ευρώ το μήνα θα μου πεις, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Τα έξοδα της βενζίνης για να μην αναγκαστεί κι αυτή να χρησιμοποιεί τα... Μέσα Ενημέρωσης.



Μπορεί να μάθει το Star, αν η Ελένη έκανε τα χαρτιά στο ΙΚΑ για να πάρει και το επίδομα τοκετού; Όχι για εμένα, για την... φουκαριάρα την «Βασίλισσα». Να χάσει ακόμη ένα επίδομα; Κρίμα.



Τι σκέφτηκα τώρα και γελώ. Αντίδραση Star σε περίπτωση που ισχύουν οι φήμες ότι η Μενεγάκη είναι έγκυος στο τέταρτο της παιδί. Θα στήσουν καραούλι στο ΙΚΑ της περιοχής της και θα την περιμένουν μήπως και πάει στον γυναικολόγο να της γράψει το σίδηρο και το ασβέστιο!