Το ραντεβουδάκι της Ελεονώρας με τον Γιάννη (τον πρώην της)

23.09.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Προσπαθώ μήνες τώρα, μην σου πω κλείσαμε χρόνο, να συμπονέσω την Ελεονώρα Μελέτη που μετά από δυόμιση χρόνια ειδυλλιακής και τέλειας σχέσης με το Γιάννη Ολζιερσκυ, έπεσε από το ροζ συννεφάκι και χώρισε.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Προσπαθώ μήνες τώρα, μην σου πω κλείσαμε χρόνο, να συμπονέσω την Ελεονώρα Μελέτη που μετά από δυόμιση χρόνια ειδυλλιακής και τέλειας σχέσης με το Γιάννη Ολζιερσκυ, έπεσε από το ροζ συννεφάκι και χώρισε.



Από τότε Σωτήρη μου, η Ελεονώρα εκδικήθηκε τα μαλλιά της (μακρυά, φράντζες, εξτένσιον, κοντά πάλι με αποκορύφωμα το πρόσφατο κόκκινο επί κεφαλής), εκδικήθηκε τα μυαλά μας (σε κάθε editorial στο blog που διατηρεί μας έπεισε για το πώς η συγκατοίκηση σκοτώνει τον έρωτα, πώς πρέπει να κάνουμε ψυχανάλυση για να ξεπεράσουμε ένα χωρισμό, πως πως), μια εκδίκηση γενικά υπήρχε!



Για να μην στα πολυλογώ, το τελευταίο διάστημα η Νονώρα έβγαινε με διάφορους πρώην πρώην της (ο βασικός πρώην είναι ο Γιάννης ο γαλανομάτης, μην μπερδεύεσαι) και στο φεγγάρι αυτό, η Ελεονώρα είχε ένα ραντεβουδάκι και με το Γιάννη,



Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πουρνό ο συνεργάτης της εκπομπής της Σπύρος Σιγούρος που ευτυχώς που το παιδί διαθέτει καραφλίτσα γιατί εκείνη την ώρα τρίχα τρίχα κόντεψε να του βγάλει ό,τι έχει μείνει στο κεφαλάκι του.



Ο Σπύρος θα προλόγιζε την είδη πως ο Γιάννης Λάτσιος έτρωγε σε εστιατόριο με την Έλενα Παπαρίζου αλλά του ξέφυγε πως στο διπλανό τραπεζάκι κοσμικού εστιατορίου στην Κηφισιά, δειπνούσε και η Μελέτη με τον πρώην Γιάννη.



Δύο τα ξημερώματα σου λέει έφυγαν από εκεί και αναρωτιέσαι, τι έφαγαν και τους πήρε η ώρα, ολόκληρη αγελάδα;



Και να δεις εκεί ένα τσίτωμα η Ελεονώρα που έγινε θέμα στην εκπομπή της την ίδια και που ο αρχισυντάκτης της βγήκε και σε παράθυρο να την πειράξει για το ραντεβουδάκι το κρυφό με τον πρώην.



Η Μελέτη, από ντροπή φρόντισε να μας ενημερώσει πως στο ίδιο ρεστοράν βρισκόταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά του συζύγου αλλά και ο Λάτσιος με την Παπαρίζου όπως αναφέραμε και πιο πάνω.



Και σε ρωτώ, ξεμείναμε από εστιατόριο και μαζεύτηκαν οι celebrity σε ένα σαν τις μύγες; Και τι γκαντεμιά είναι αυτή να σου έρθει να σου μπαστακωθεί δίπλα η παρουσιάστρια μεσημεριανού η Τσιμτσιλή, που και να θες να κρυφτείς δεν μπορείς. Και τι σημαίνει αυτό το ραντεβού; Να σου θυμίσω πως ο Γιάννης ο πρώην είναι και πάλι αφού ο δεσμός με τη Σήλια Δραγούνη δεν κράτησε.



Θα κλείσω με την αραβική παροιμία που πόσταρε η Μελέτη σήμερα στο μπλογκ της: Αυτός που γνωρίζει τα πάντα, συγχωρεί τα πάντα!



Μήπως η ίδια μπήκε στη διαδικασία συγχώρεσης και θα έχουμε άλλα, ευχάριστα. Μακάρι γιατί Μελέτη δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει!

H Kατίνα σου!