Αγαπούλα, πες στον Εσκιμώο ότι το Dancing on Ice ήταν...

07.11.2011
Δύο ολόκληρες ώρες καθυστέρησε να ξεκινήσει το περίφημο Dancing on Ice, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και η αγωνία και η λαχτάρα μας μέχρι να ξεκινήσει φαντάζομαι ότι δεν ήταν τίποτε μπροστά

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Δύο ολόκληρες ώρες καθυστέρησε η πρεμιέρα του περίφημου Dancing on ice, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και η αγωνία και η λαχτάρα μας μέχρι να ξεκινήσει φαντάζομαι ότι δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτό που πέρασαν οι θεατές. Λίγο ακόμη να το καθυστερούσαν και θα έφευγαν με κρυοπαγήματα. Η μόνη που (όπως πήρε το μάτι μου) μερίμνησε για τις... αντίξοες συνθήκες ήτο η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μπορεί να έβαλε από μέσα σατέν στράπλες τουαλέτα, από πάνω όμως έριξε το γουναρικό και χαμπάρι από κρύο.

Και με το που ξεκινάει το show, βλέπω την Τζένη Μπαλατσινού πιο γδυτή από ποτέ, με αποκαλυπτική ευάερη τουαλέτα και με έπιασε μία πούντα λες και με είχες βγάλει τσίτσιδη στο χιόνι. Αλλά έτσι είναι αγαπημένε μου... Εμπρός στα κάλλη τι είναι ο ψόφος; Από το κρύο... Φαντάζομαι ότι αυτό το αγέλαστο και ψυχρό της κουμπάρας Τζένης οφείλεται στο ότι κρύωνε. Ακόμη κι όταν γελούσε, σου έβγαζε μία παγωμάρα. Εκτός κι αν της είπαν να μην είναι «θερμή» διότι κινδυνεύει να λιώσει ο πάγος στο παγοδρόμιο.

Αλλά όλα κι όλα ο σύζυγος Πέτρος Κωστόπουλος ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε με την εμφάνισή της. Εμείς να δεις κάτι χαρές που κάναμε. Αλλά της δίνω μία ευκαιρία, μπας και «ζεστάνει» στα επόμενα Live. Γιατί, να μας συγχωράει κιόλας, αν η κουμπάρα συνεχίσει έτσι, άξια θα κατακτήσει τον τίτλο της... βασίλισσας του πάγου! Όσο για τον σύζυγο; Επηρεασμένος που το σαββατοκύριακο αξιοποιήθηκε στα παράθυρα του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, κάθε λίγο και λιγάκι, έριχνε και το μήνυμά του. Αν το έπιανε κανείς; Μόνο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που καμάρωνε πρώτη κερκίδα παγοδρόμιο, την καριερίστα κόρη του.

Τι επαγγέλλεται λες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου; Ραδιοφωνική παραγωγός και... εξερευνήτρια της ζωής! Μετά το επάγγελμα... ξαπλώπουλος, θα κάνει θραύση και η... εξερευνήτρια. Αλήθεια, ΤΕΙ ή ΑΕΙ είναι; ΙΚΑ ή ΤΕΒΕ; Και το κυριότερο, είναι ανοιχτό ή κλειστό επάγγελμα; Ενδιαφέρομαι να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό. Πάντως, τις εντυπώσεις, όχι θετικές να το ομολογήσω, τις «έκλεψε» η μαμά Ζωή Λάσκαρη. Πήρε φωτιά το Twitter από σχόλια που έκαναν οι «επώνυμοι» για την εμφάνισή της. Τς, τς.

Τώρα που είπα εμφάνιση.... Σταματίνα Τσιμτσιλή. Hot… Τον έλιωσε τον πάγο. Ειδικά, τη στιγμή που άνοιξε τα πόδια της (δεν ξέρω πώς λέγεται η κίνηση αυτή στο πατινάζ) «έλιωνε» ακόμη και παγόβουνο. Κρίμα, που ο σύζυγος Θέμης Σοφός ήταν σπίτι και δεν είδαμε αντίδραση. Για κάτι τέτοια ψοφάω. Αλλά Σταματίνα, pls, όχι άλλα νιαουρίσματα. Τρομάξαμε τα μεσημέρια να σε συνηθίσουμε ως σύζυγο δικηγόρου, μη μας το γυρίζεις τώρα σε γατούλα, θα πάθουμε σύγχυση τα έρμα.

Σαν τον Βασίλειο Κωστέτσο που έβαλε το φτερό και το πούπουλο, διότι είπε θέλει να κάνει τον... χιμπατζή! Sorry, αλλά το μαδημένο φτερό στο T shirt σε... πουλερικό μου έμοιαζε. Αμ, δεν έχει πάθει σύγχυση ο Φραγκολιάς; Στο ένα βίντεο ήταν «παρουσιαστής – ηθοποιός» στο άλλο «μοντέλο – ηθοποιός», ενώ ο ίδιος αποκάλυψε στον Αλέξη Κωστάλα ότι ο ποδοσφαιριστής είναι η δεύτερη φύση του. Αυτή το ξέρει;

Εγώ πάντως βρήκα αρκετά κοινά του Dancing on ice με το stars. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Shaya είναι οι νέες Ελεονώρα Μελέτη και Νάντια Μπουλέ αντίστοιχα. Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ο νέος Γιώργος Γερολυμάτος, ενώ να μας συγχωράει ο Κωστέτσος αλλά φέτος ο Τρύφων Σαμαράς είναι... θηλυκού γένους: Χριστίνα Παππά. Η μόνη φορά που γέλασα πραγματικά ήταν με την ατάκα της: ο γέρος θα πάει από πέσιμο ή χε**μο!

Υ.Γ. Για την Έλενα Παπαρίζου, τι να πω... Θ-Ε-Α!!!