Τρεχάτε κοριτσόπουλα - Ο Χαριτάτος είναι κελεπούρι σου λέω!

09.12.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο Σπύρος Χριτάτος τα έχει όλα: και εμφάνιση και καριέρα στη δημοσιογραφία και πλέον έχει και την διδακτική του την καριέρα- αφού όπως δήλωσε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό OK διδάσκει δεοντολογία σε σχολή.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Ο Σπύρος Χριτάτος τα έχει όλα: και εμφάνιση και καριέρα στη δημοσιογραφία και πλέον έχει και την διδακτική του την καριέρα- αφού όπως δήλωσε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό OK διδάσκει δεοντολογία σε σχολή - αλλά όπως λέει και το τραγούδι του Χατζηγιάννη, πάντα κάτι λείπει. Τι δεν έχει άραγε ο Σπύρος Χαριτάτος; Μην είναι μια σχέση; Μην είναι μια γυναίκα, ένα αίσθημα βρε αδερφέ; Γιατί για πολλά αισθήματα έχουμε ακούσει, πολλές ωραίες γυναίκες έχουμε δει δίπλα του αλλά δεν υπάρχει κάποια που να την ξέρουμε ότι είναι η αγαπημένη του βρε παιδί μου. Και τελικά θα παντρευτεί το παιδί να το δώσουμε να ησυχάσουμε, γιατί Σωτήρη μου, το έχω άγχος μη σου το κρύψω είναι και 38 ετών πλέον και φοβούμαι μην ξεμείνει γεροντοπαλίκαρο…



Που λες, ο Σπύρος μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό OK, αλλά εγώ θα επικεντρωθώ στα ερωτικά του που με καίνε και με ψήνουν μέρα - νύχτα.

Όσο να πεις, τα 38 γενικά για τον άντρα είναι μια καλή ηλικία για να παντρευτεί έτσι δεν είναι;



"Είμαι τόσο φανατικός του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας, που γι’ αυτό παραμένω εργένης. Θα ήταν πολύ εύκολο να πω ότι απλά δεν έχω βρει ακόμα την κατάλληλη. Μπορεί να τη βρήκα ή να τη βρω στο μέλλον. Το θέμα όμως είναι "είμαι εγώ ο κατάλληλος;", είπε και ελάλησε ο Σπύρος που για μένα η απάντηση του έμοιαζε με δήλωση πολιτικού χωρίς το "Θα, θα….".

Καλέ εμάς ρωτάς; Έλα Χριστέ και Παναγία!



Που λες Σωτήρη μου, μπερδεύτηκα. Πώς είναι δυνατόν να είναι φανατικός του γάμου και γι’αυτό να παραμένεις εργένης. Τελικά την βρήκε την κατάλληλη, δεν την βρήκε δεν κατάλαβα…

Και συνεχίζει: "Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Αυτομαστιγώνομαι συνεχώς και όταν νιώσω ότι είμαι δυνατός, ώστε να μπορώ να προσφέρω στη σύζυγό μου και να υποστηρίξω τη δημιουργία οικογένειας και την ανατροφή ενός παιδιού, θα το κάνω αμέσως", είπε ο παρουσιαστής.



"Μπορεί να παντρευτώ εκεί που δεν θα το περιμένει κανείς. Μέχρι τώρα έχω δειλιάσει. Όλες οι σχέσεις που είχα στο παρελθόν ήταν εκπληκτικές περιπτώσεις συντρόφων. Έχω χάσει γυναίκες από δίπλα μου από προσωπική ανοησία και δισταγμό, αλλά ακόμα και αυτές οι εμπειρίες με έμαθαν να προσφέρω περισσότερα στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου τώρα ή θα έρθουν στο μέλλον", είπε ο Σπύρος.



Πες μου Σωτήρη μου κατάλαβες τίποτα από όλα αυτά; Είναι φανατικός του γάμου γι ‘αυτό και μένει εργένης, αυτομαστιγώνεται διαρκώς αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μπορεί να παντρευτεί εκεί που δεν το περιμένει κανείς ενώ μπορεί να έχει ήδη βρει την κατάλληλη ή μπορεί να την βρει στο μέλλον αλλά βασικά αυτό που έχει κάνει ως τώρα είναι ένα: έχει δειλιάσει.

Και θέλεις να σου πω το καλύτερο; Για όλα αυτά υπάρχει και θεωρία! Η"Χαριτάτειος Θεωρεία" όπως δήλωσε ο Σπύρος, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι πραγματικά χαραμίζεται το παλικάρι, στην πολιτική πρέπει να βρει το δρόμο του.



"Σύμφωνα με τη "Χαριτάτειο θεωρεία", κανένας άνθρωπος που είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν θα το παραδεχτεί. Ο ερωτευμένος άντρας το δείχνει με τις πράξεις του. Αυτό που κάνω όταν είμαι ερωτευμένος είναι να κάνω τη σύντροφό μου να το νιώθει πολύ έντονα, από την ερωτική μας επαφή μέχρι τη συντροφική μας συνύπαρξη. Ο σωστός άντρας πρέπει να είναι εραστής και στο μυαλό και στην ψυχή μιας γυναίκας.

Ο έρωτας θέλει πολλή δουλειά, γι’ αυτό και δεν πρέπει να τον "φωνάζουμε", γιατί όσο φωνάζεις δεν δουλεύεις", είπε Σωτήρη μου και πραγματικά πιστεύω ότι θα είχε και πολλούς οπαδούς αν ανέβαινε στην πολιτική!



" Έχω διάφορα σενάρια για να κάνω πρόταση γάμου. Το πιο περίεργο που έχω σκεφτεί, επειδή μου αρέσουν πολύ οι καταδύσεις, είναι να ξεγελάσω τη σύντροφό μου και εκεί που θα είμαστε στον βυθό και θα νομίζει ότι κινδυνεύει, να της δώσω ένα φιλί που θα έχω κρύψει ανάσες μέσα και να της περάσω το δαχτυλίδι στα χέρι που θα κρατάει με επιμονή και αγωνία το δικό μου. Πιστεύω ότι έτσι θα την προετοιμάσω για έναν πολύ δυνατό έγγαμο βίο, γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές" , είπε και εδώ είναι που με αποτελείωσε ο Χαριτάτος.

Στον βυθό τρέξτε κούκλες μου! Και πριν πνιγείτε, υπομονή... έρχεται το δαχτυλίδι! Πάντως το ομολογώ Σωτήρη μου, είναι πολύ πρωτότυπη η ιδέα του, εύγε και ξανά εύγε για την φαντασία- το καλύτερο όπλο του πολιτικού!



Όσο για το αν είναι πιστός, ο Σπύρος ξεκαθαρίζει πως είναι πιστός- τελεία και παύλα- μόνο όταν νιώθει ότι δεν μπορεί να είναι πιστός λέει το αντίο του χωρισμού και κατόπιν κάνει την κουτσουκέλα του! Όταν όμως είναι με μια γυναίκα, πάει τελείωσε, δεν έχει μάτια για άλλη!

Γι' αυτό αγαπημένε αναγνώστη τον βλέπεις το Σπύρο σε όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά του καλοκαιριού σε διαφορετικό νησί κάθε βδομάδα και με διαφορετική συνοδό. Είναι που σε κάθε νησί έχει μάτια μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα κάθε φορά. Σε άλλο νησί, τα μάτια πεταρίζουν φαίνεται για άλλη κοπέλα!



ΥΓ: με τόσα προσόντα του υποψήφιου γαμπρού Σπύρου, θα τον απαγάγει καμία επίδοξη νύφη χωρίς να το καταλάβουμε. Αναρωτιόμαστε- μπας και δέχεται CV ο Χαριτάτος για υποψήφιες νυφούλες; Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας;