Μελέτη: Όλα γύρω μου γυρίζουν!

20.01.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα συγχαρητήρια μας στον Φώτη & την Μαρία για την ενότητα που δείχνουν gossip θέματα πριν χρόνια. Για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι… Την Πέμπτη ας πούμε είχαν θέμα τη γιαγιά

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τα συγχαρητήρια μας στον Φώτη & την Μαρία για την ενότητα που δείχνουν gossip θέματα πριν χρόνια. Για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι… Την Πέμπτη ας πούμε είχαν θέμα τη γιαγιά της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δήλωνε κάποτε ότι μόλις βλέπει την εγγονή της αλλάζει κανάλι! Ή επίσης ότι πριν λίγα χρόνια είχαν πετάξει στην Δέσποινα Βανδή γαρύφαλλα και… Viagra! Μιλάμε για μεγάλες στιγμές, που τις είχαμε ξεχάσει.

Μελέτη: Όλα γύρω μου γυρίζουν!

«Κλινική περίπτωση», για να δανειστούμε και τον τίτλο από τη σειρά του Mega, είναι εκεί στην «Πρωινή Μελέτη» ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα θέματα. Ας πούμε την Πέμπτη και μετά από ένα διήμερο καθισιό ελέω απεργίας, τι τρομερό και φοβερό θέμα λες ότι είχαν και πού τους απασχόλησε σε όλη την εκπομπή; Το μαλλί της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια έκανε εμφάνιση με ξανθό μαλλί, εξηγώντας ότι βαρέθηκε να κάθεται και ξέσπασε στο μαλλί. Αποκάλυψε ότι ούτε η μάνα της δεν ξέρει για την αλλαγή, ενώ το πάνελ επί ένα μισάωρο με κολακείες (στα πατώματα είχε φτάσει η γλώσσα τους) προσπαθούσαν να την πείσουν πόσο πολύ της πάει. Εκείνη να είναι ανένδοτη και να μας απειλεί ότι θα επιστρέψει στο κόκκινο το αλεπουδί.

Με την επιστροφή από κάποιο break η Μελέτη εμφανίστηκε με μελαχρινό μαλλί και να τα γκάλοπ και οι ψηφοφορίες ποιο χρώμα της πηγαίνει. Όπως καταλαβαίνεις, η εκπομπή περιστράφηκε γύρω από τις τρίχες της παρουσιάστριας και δεν έχεις ιδέα πόσο το απολάμβανε. Λίγο πριν αλλάξω κανάλι (γιατί και η αναισθησία μου έχει τα όρια της) ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη: Η Μελέτη παραμένει κόκκινη και απλά είχε βάψει το μαλλί με σπρέι. Οι τρίχες της Ελεονώρας είχαν απασχολήσει την εκπομπή και στο περσινό κλείσιμο, όπου δοκίμαζε περούκες.

Συμπέρασμα: Άμα δεν έχεις θέματα, με τρίχες ασχολείσαι.

Απορία: Στο πάνελ κολλάνε βαρέα και ανθυγιεινά;

Θυμάμαι: Και πριν τρία χρόνια είχαν αφιερώσει ολόκληρη εκπομπή σε φάρσα για την Μελέτη. Τότε που πρωταπριλιάτικα είχε «παντρευτεί» τον…Βαγγέλη Γκούμα. Και γι ακόμη μία φορά, όταν ακούσαμε ότι επρόκειτο για αστείο, βάλαμε την γαργαλιέρα στο 3, μπας και σκάσει λίγο το χειλάκι μας.

Συμβουλή: Όταν ο Γαλιλαίος είπε ότι η γη γυρίζει, δεν εννοούσε γύρω από ΕΣΕΝΑ φίλτατη – κοκκινομάλλα – Μελέτη.