Φιλιππίδης: Εγώ, ο σπουδαιότατος!

13.01.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Να ναι ανάδρομος ο Ερμής ή ανάδρομη η φούντα του καλαμιού; Βγήκε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία στο Πρωινό Mou για να μιλήσει για τα κουμπαράκια του, Θάλεια Ματίκα και Τάσο Ιορδανίδη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Να ναι ανάδρομος ο Ερμής ή ανάδρομη η φούντα του καλαμιού; Βγήκε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία στο Πρωινό Mou για να μιλήσει για τα κουμπαράκια του, Θάλεια Ματίκα και Τάσο Ιορδανίδη και βρήκε την ευκαιρία να παραδώσει μαθήματα… ναρκισσισμού! Έτσι, για να μαθαίνουν οι νέοι σαν τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, που έβγαλε (μετά από πίεση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά που τον είχαν καλεσμένο την προηγούμενη μέρα) το top 3 των καλύτερων ηθοποιών και τόλμησε να μην συμπεριλάβει την αφεντιά του Φιλιππίδη!

Για την ιστορία, ο Μπουσουλόπουλος δεν ήθελε να επιλέξει όπως του ζήτησαν οι ΣκορδαΛιαγκέοι για να μην αδικήσει κανέναν συνάδελφό του. Αλλά επειδή με το στανιό έπρεπε να πει, προτίμησε να αναφέρει νέους συναδέλφους, της γενιάς του. Αλλά αυτό ήτο μία ποταπή λεπτομέρεια για τον Φιλιππίδη. Εξάλλου, το all time classic: «τόπο στα νιάτα» για τον δημοφιλή ηθοποιό είναι μόνο… παλιά ελληνική ταινία. Στο θέατρο δεν έχει τέτοια και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (που ανέφερε ο Μπουσουλόπουλος) για τον Φιλιππίδη δεν είναι…νέος(!) Μάλιστα, έστειλε στο νεαρό συνάδελφό του μήνυμα να είναι πιο προσεκτικός και να μην ξεχνάει ότι έχει συνεργαστεί με δύο κορυφαίους ηθοποιούς, τον κύριο Μπέζο και τον κύριο Φιλιππίδη.

Έτσι ακριβώς το είπε και προς στιγμή πίστεψα πώς μέσα του είχε μπει το πνεύμα του… Καίσαρα. Μα τι σεμνότητα Θεέ μου. Να σου σηκώνεται η τρίχα. Τον άκουγες και ήλπιζες ότι έκανε πλάκα, διότι δεν ήθελες να πιστέψεις ότι ένας τόσο ταλαντούχος ηθοποιός, μία κατεξοχήν κωμική φλέβα, μπορεί να μοιάζει τόσο καβαλημένος. Δράμα. Κανείς δεν αμφισβήτησε το ταλέντο του, αλλά αν ανήκει στους κορυφαίους, ας αφήσει τους άλλους να το κρίνουν….