Δεν ανεβαίνουν έτσι τα νούμερα, Τατιάνα μου

01.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Τζούλη Αγοράκη είναι έγκυος, παντρεύεται, ψάχνει για νυφικό, ενώ μας σύστησε και τον μέλλοντα σύζυγο. Τι; Ποια είναι τούτη; Την ίδια απορία με εσένα είχαν κι άλλοι πολλοί. Και προφανώς όλοι εσείς δεν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Τζούλη Αγοράκη είναι έγκυος, παντρεύεται, ψάχνει για νυφικό, ενώ μας σύστησε και τον μέλλοντα σύζυγο. Τι; Ποια είναι τούτη; Την ίδια απορία με εσένα είχαν κι άλλοι πολλοί. Και προφανώς όλοι εσείς δεν ανήκετε στο 9,8% (γιατί είστε και νεανικά κοινά) που βλέπει το «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Γιατί, διαφορετικά θα ξέρατε ότι η Τζούλη η Αγοράκη που την Τετάρτη η Τατιάνα την είχε… καλεσμένη και μιλούσαν για τον γάμο και τον αρραβωνιάρη, είναι ένα από τα πέντε κορίτσια της εκπομπής. Εκείνο, που δεν το πήγαν μικρό σε λογοθεραπευτή και τώρα κοτζάμ κοπέλα, μιλάει νιαουρίζοντας.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι εκεί στο «Μίλα» στέρεψαν από ιδέες και βάζει η «Τάτι» ένα ένα τα κορίτσια της στον καναπέ και τους κάνει συνέντευξη. Κι άντε τις προάλλες η Σοφία Βόσσου με την κόρη της είχαν να πουν πολλά. Και είχαν κι ένα ενδιαφέρον. Η Τζούλη η Αγοράκη ποιον ένοιαζε;

Συμβουλή: Έτσι, ούτε την βάση δεν πιάνεις…

Κάτω τα χέρια από την Ελένη

Αγαπημένο θέμα των τελευταίων ημερών είναι η Ελένη Μενεγάκη. Δεν είναι να πει κάτι, πέφτουν όλοι πάνω της να την φάνε. Ακόμη και το φτάρνισμα της (για να μην πω κάτι άλλο) το βλέπουν με καχυποψία και του σούρνουν (του φταρνίσματος) τα μύρια.

Μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Εκεί, που την αποθέωνε κι έλεγε ότι περπατάει η Ελένη και τρίζουν τα πατώματα, τώρα με τα απανωτά «καρφιά» του την ρίχνει απλά στα…πατώματα.

Αλλά λύσσα κακιά έχει πιάσει το Star. Εκεί, που δεν την έπαιζε καθόλου, είπε το Λενιώ για τα «κουτσομπολευτικά» και ξεκίνησε η ολομέτωπη επίθεση. Βρε μπας και το κάνουν σαν την παροιμία… όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται;

Βγάζουν και κάθε λίγο και λιγάκι από μία τηλεκριτικό που υποστηρίζει ότι η Μενεγάκη μιλάει για χωρισμούς, καταθλίψεις και κουτσομπολευτικά γιατί λήγει το συμβόλαιό της και δένει το γλυκό της επίθεσης.

Απορία: Έχουν σκεφτεί ότι ακόμη και να ισχύει αυτό και πράγματι η Μενεγάκη να τα κάνει αυτά ελέω… συμβολαίου, ότι έτσι εξυπηρετούν τους… σκοπούς της; Γιατί, ακόμη και που την… δυσφημούν, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να την… διαφημίζουν; Έτσι, απλά

Υ.Γ. Διάβασα κάπου στο διαδίκτυο ένα δημοσίευμα (εμένα μου κάνει και σενάριο επιστημονικής φαντασίας) ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θέλει στον Alpha τον Σταμάτη Μαλέλη. Φαντάσου, τώρα να ισχύει αυτό και να γίνει καμιά τέτοια μετακίνηση… Και ο Μαλέλης να είναι… διευθυντής της Μενεγάκη!

Δεν περιγράφω άλλο