Ελεονώρα, άμα δεις μοναστήρι στον ύπνο σου...

29.02.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τη βοήθεια των τηλεθεατών ζήτησε η Ελεονώρα Μελέτη. Είδε ένα όνειρο και ζήτησε να της το εξηγήσει ο κόσμος. Είδε, λέει, ότι ήταν σε ένα μοναστήρι στην Κεφαλονιά για έναν γάμο φίλης, μαζί με τον αγαπημένο της και ήταν πολύ ερωτευμένη. Μπαίνοντας μέσα στο μοναστήρι, προσπάθησε να δει πω

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τη βοήθεια των τηλεθεατών ζήτησε η Ελεονώρα Μελέτη. Είδε ένα όνειρο και ζήτησε να της το εξηγήσει ο κόσμος. Είδε, λέει, ότι ήταν σε ένα μοναστήρι στην Κεφαλονιά για έναν γάμο φίλης, μαζί με τον αγαπημένο της και ήταν πολύ ερωτευμένη. Μπαίνοντας μέσα στο μοναστήρι, προσπάθησε να δει πως λέγεται. Και ήταν μια ταμπέλα που έγραφε: “Ιερά Μονή Απομόνωσης και Κοίμησης Ακύλλα”!

Έτσι, ζήτησε από τους τηλεθεατές να της πουν αν υπάρχει τέτοιο μοναστήρι απομόνωσης και τι είναι ο Ακύλλας. Και κυρίως, γιατί είδε αυτό το όνειρο.

Αγαπητή Ελεονώρα, δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο μοναστήρι. Αλλά στον ονειροκρίτη διάβασα ότι άμα δει ανύπαντρη κοπέλα στον ύπνο της μοναστήρι απομόνωσης, τότε σημαίνει… το μοναστήρι να ναι καλά.

Επίσης, λέει στον ονειροκρίτη, ότι άμα δει ανύπαντρη κοπέλα στον ύπνο της σκέτο γάμο (χωρίς μοναστήρια, ανθρώπους να αναδύονται από τη θάλασσα και καλόγριες να σιδερώνουν πετσέτες με άρωμα λεβάντας) σημαίνει ότι… ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

Ελπίζω να σε βοήθησα….

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη και οι τέσσερις υποψηφιότητες για τον τελικό της Γιουροβίζιον. Καλέ, την είχα ξεχάσει κιόλας. Πώς μας έκανε η άτιμη η κρίση. Βγαίνει ο Φεβρουάριος και είχαμε ξεχάσει εντελώς ότι φέτος έχει Γιουροβίζιον. Πού τα παλιά καλά προ κρίσης χρόνια, που τέτοια εποχή «έτριζαν» τα παράθυρα του Star από τους αδικημένους υποψήφιους;

Άσε με και μελαγχόλησα. Καλά, άμα ακούσεις και τα υποψήφια τραγούδια, εκεί είναι που θα πάθεις… κλινική κατάθλιψη. Πάντως, έπεσαν διάνα. Τα ακούς και λες ότι είναι τραγούδια σχεδόν χρεοκοπημένης χώρας. Φτώχεια, αγαπημένε μου στην έμπνευση. Βγαλμένα από τη δεκαετία του 80, άντε του 90.

Βρε μήπως να ξαναστέλναμε την Καιτούλα την Γαρμπή με τα σκισίματα (ταιριάζουν τώρα με τη φτώχεια μας, γιατί πού λεφτά για ύφασμα;) να πει το πατριωτικό… «Ελλάδα χώρα του φωτός»;