Τα ύστερα του κόσμου: η Ζαρίφη ποζάρει ημίγυμνη!

02.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα πάχη μου, τα κάλλη, σκέφτηκε να κάνει ουσία και πράξη η Κατερίνα Ζαρίφη που ποζάρει για το περιοδικό "Life & Style" με κορμάκι, ψηλές δικτυωτές κάλτσες σαν άλλο pin up girl (έτσι την χαρακτήρισε άλλωστε η Ελεονώρα Μελέτη).

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τα πάχη μου, τα κάλλη, σκέφτηκε να κάνει ουσία και πράξη η Κατερίνα Ζαρίφη που ποζάρει για το περιοδικό "Life & Style" με κορμάκι, ψηλές δικτυωτές κάλτσες σαν άλλο pin up girl (έτσι την χαρακτήρισε άλλωστε η Ελεονώρα Μελέτη).

Η παρουσιάστρια του Πρωινού ΑΝΤ1 πέταξε τα περιττά ρούχα και είπε να αποκαλύψει το πιο σέξι πρόσωπό της, για να μας πείσει πως πρέπει να αγαπήσουμε τις καμπύλες μας και πως δεν πρέπει να αφήσουμε το σωματότυπό μας να καθορίσει τη ζωή μας και σημειώνει.

"Έχω φτάσει τα 57 κιλά αλλά ήταν από λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακρότητα, όμως, ήταν όταν δεν έφαγα τίποτα για πέντε ημέρες, πίνοντας μόνο νερό και χυμούς. Θεωρούσα ότι όλη η κακή μου τύχη προερχόταν από τα κιλά μου".

Πάντως, το Κατερινάκι ξεκαθαρίζει Σωτήρη μου πως είναι πολύ τυχερή αφού ουδέποτε την απέρριψε άντρας για τα κιλά της. Θυμάμαι βέβαια εγώ η πτωχή, τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που τέτοια απόρριψη να μην σου τύχει. Τότες που επί εποχής '' Πολύ μπλα μπλα'' και με τη Ζαρίφη παρουσιάστρια στον τότε Πρωινό Καφέ την είχε χαρακτηρίσει ως τηλεοπτική ντροπή και είχε δηλώσει ''δεν μπορώ να βλέπω μια χοντρή στην τηλεόραση''.

Ευτυχώς, που ο διάσημος πανελίστας έχε αποσυρθεί! Προσοχή- όποιος γνωρίζει προσωπικά τον κύριο Παπαδόπουλο, ας τον κρατήσει μακρυά από τα περίπτερα που φιγουράρει περιοδικό με τη σέξι Ζαρίφη.

Κι αν απορείς Σώτο μου, να σου θυμίσω πως ναι, η Κατερίνα έχει σύντροφο – το Γιάννη- τους τελευταίους μήνες και δεν διστάζει να μας ενημερώσει πως για εκείνη το σεξ καθορίζει κατά 70% την σχέση ολάκερη.

Ο σύντροφος προφανώς δεν ζήλεψε με τη σέξι φωτογράφιση αλλά φοβάμαι τον πατέρα Ζαρίφη που χιλιάδες φορές το Κατερινάκι μας είχε πει πως είναι αυστηρός και ευαίσθητος ο πατήρ από την Θήβα!

Η Κατίνα σου