Αφήστε κάτω τις καμπύλες της Ζαρίφη

06.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είναι σίγουροι ότι με την ημίγυμνη φωτογράφηση της Κατερίνας Ζαρίφη θέλουν να περάσουν το μήνυμα: «Αγαπήστε τις καμπύλες σας»; Και να μη νιώθουμε τύψεις όταν σαβουριάζουμε; Γιατί, συγγνώμη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Είναι σίγουροι ότι με την ημίγυμνη φωτογράφηση της Κατερίνας Ζαρίφη θέλουν να περάσουν το μήνυμα: «Αγαπήστε τις καμπύλες σας»; Και να μη νιώθουμε τύψεις όταν σαβουριάζουμε; Γιατί, συγγνώμη κιόλας, αλλά άμα τρως και σκέφτεσαι την Ζαρίφη ημίγυμνη, αφήνεις την μπουκιά κάτω…

Αν κι έχω μια απορία: σίγουρα πρόκειται για το ίδιο κορμί στη φωτογράφηση με αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα στο πρωινό; Πάντως, της το αναγνωρίζω της Κατερίνας. έχει θάρρος και είναι ακομπλεξάριστη. Να δούμε μια φορά κι ένα γεμάτο κορμί και όχι αυτά της… Barbie, που και να ψωμολυσσάξουμε, δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε.

Keep eating Κατερίνα κι άντε πόστερ στις… νταλίκες!

Πάντως, με την φωτογράφηση αυτή, μπορείς να καταλάβεις και να απογοητευτείς γι ακόμη μία φορά, πόση χολή μπορεί να κρύβει ο άλλος. Το τι της έχουν σούρει αυτές τις μέρες, δε λέγεται. Τη μεγαλύτερη χολή, δε, την έριξε το πάνελ της Νικολέττας Ράλλη. Τα απίστευτα ακούσαμε, με χειρότερο… «ότι δεν είναι ο, τι καλύτερο τώρα με την κρίση να βλέπουμε την παχουλή Ζαρίφη».

Πανέξυπνο. Σκοτώστε, τους χοντρούς γιατί δυσφημίζουν την κρίση! Ε-λε-ος….

Μπορεί να πει κάποιος στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν ο γάμος της Τζούλη Αγοράκη και πώς με αυτήν δεν ανεβαίνουν τα νούμερα. Η πίεση μας μπορεί να ανέβει, αλλά το 9 δεν γίνεται…19! Όπως σήμερα που έσκασε μύτη στο πλατό με νυφικό.

Φέρτε μου ημίγυμνη Ζαρίφη….

Έκανε πρεμιέρα και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Και είναι σα να μπαίνει… η άνοιξη. Θέματα μες στην αισιοδοξία. «Θα αγοράσουμε ξανά τα σπίτια μας λόγω αύξησης φόρων». «Εβδομάδα διαβόλου για τα οικονομικά» Όχι, ότι είναι καλύτερη η κατάσταση, αλλά ο Ευαγγελάτος έχει τον μαγικό τρόπο το μαύρο να το κάνει απλά… μαύρο κι άραχνο.

Μας έλειψες βρε…