Παίζουν με τα νεύρα μας Alpha & "Ηλιόλουστες"

09.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, εκεί στον Alpha είπαν να κάνουν ένα πείραμα για να δουν πόση αντοχή έχει ο ταλαίπωρος τηλεθεατής. Γιατί πού αλλού να αποδώσω την προκλητική ιδέα που είχε το κανάλι, να βάλει

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, εκεί στον Alpha είπαν να κάνουν ένα πείραμα για να δουν πόση αντοχή έχει ο ταλαίπωρος τηλεθεατής. Γιατί πού αλλού να αποδώσω την προκλητική ιδέα που είχε το κανάλι, να βάλει τα «Ηλιόλουστα κορίτσια»; Εν μέσω κρίσης, μνημονίων, χαρατσίων, φόρων, ανεργίας και πάντα υπό την απειλή της χρεοκοπίας, βάζουν ένα ριάλιτι που παρακολουθεί τις ζωές πέντε άγνωστων γυναικών, οι οποίες ζουν στην υπερβολή, την χλιδή και τον δικό τους κόσμο.

Αν έχει σημασία για το «πείραμα» τους, η δική μου αντοχή δεν είχε μεγάλα όρια. Όπως και όλων, αφού το προκλητικό πρόγραμμά τους στην πρεμιέρα του έκανε με το ζόρι 7%. Αλήθεια, όταν αποφάσισαν να το προβάλλουν, πίστευαν στα σοβαρά ότι θα υπάρξει άνθρωπος που θα καθίσει να δει αυτές τις εκτός τόπου και χρόνου πέντε γυναίκες;

Ειλικρινά, πιστεύουν ότι ψυχαγωγεί τον κόσμο η ξανθιά γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, η οποία έχει γίνει κάρκανο στην πισίνα της, έχει τον Φιλιππινέζο να της πηγαίνει τον χυμό, ενώ προτίμησε να μην πάει να πάρει το πτυχίο της(;) επειδή της έσπασε το νύχι κι έπρεπε να κάνει μανικιούρ;

Καλά, εκεί που πέφτεις στα πατώματα από τα γέλια, είναι με την άλλη «ηλιόλουστη», η οποία έκανε βόλτα στην παραλιακή πάνω σε σκάφος(!) το οποίο δοκίμαζε για να δει αν θα το αγοράσει!!! Και δεν συζητώ για την άλλη με την καπελαδούρα, η οποία τόνιζε ότι το Κολωνάκι είναι το παγκόσμιο κέντρο του πολιτισμού, ενώ όταν πηγαίνει στην Κυψέλη, ντύνεται όπως και στο Κολωνάκι!

Πες μου τώρα ότι δεν ξέρεις πως υπάρχει βραδινό ντύσιμο, ντύσιμο για το γραφείο, ντύσιμο για το Κολωνάκι, ντύσιμο για την Κυψέλη, για την Κοκκινιά και την Εκάλη. Αν δεν το είχες ακουστά, η «ηλιόλουστη» στο έμαθε και αυτό.

Βέβαια, τα γυρίσματα έγιναν πριν δύο χρόνια και το ριάλιτι ήταν να προβληθεί πέρυσι. Δεν έγινε αυτό και στον Alpha το έβαλαν στο συρτάρι. Για κακή τύχη των τηλεθεατών, εκεί στην Κάντζα άνοιξαν το συρτάρι και το έβγαλαν.

Συμβουλή: Στο συρτάρι μας έχουμε πολλά πράγματα. Κάποια είναι χρήσιμα κι άλλα άχρηστα. Τα τελευταία συνήθως τα πετάμε ή τα ξαναβάζουμε μέσα. Επειδή, τα φυλάγαμε τόσο καιρό, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε κιόλας. Και στην τελική, αν σώνει και ντε έπρεπε να καλύψουν κενό στο πρόγραμμά τους, ας έβαζαν σε επανάληψη το… Αγιάζι του έρωτα.