Αποκλειστικό: Αυτή φταίει για την αναβολή του Dancing

21.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποιο είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο, που τύφλα να έχουν μπροστά του τα κρύα ανέκδοτα του Στάθη; Dancing with the stars. Μιλάμε για τρελό γέλιο, να πέφτεις στα πατώματα κι όταν κάνεις να σηκωθείς

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ποιο είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο, που τύφλα να έχουν μπροστά του τα κρύα ανέκδοτα του Στάθη; Dancing with the stars. Μιλάμε για τρελό γέλιο, να πέφτεις στα πατώματα κι όταν κάνεις να σηκωθείς, ξανασκέφτεσαι το ανέκδοτο, πέφτεις και δε σηκώνεσαι…

Αναγνωρίζω στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι έχουν πολύ χιούμορ και μάς έκαναν να γελάσουμε, μέρες κρίσης που περνάμε. Για κανά μήνα οι εκπομπές ασχολούνταν με το show, όπου κάθε μέρα μας αράδιαζαν και καμιά εικοσαριά υποψήφιους που θα χορέψουν. Και ποιοι δεν πέρασαν από την περίφημη λίστα. Από την Δέσποινα Μοιραράκη μέχρι τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Μόνο την…Βίνα Ασίκη δεν ακούσαμε για υποψήφια.

Μετά είχαμε το θρίλερ με την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δεν δεχόταν κι άλλη μείωση στην αμοιβή της. Συγνώμη κιόλας, αλλά αν ισχύει ότι δεν έπεφτε κάτω από 5χιλιαρο (ευρώ) στο Live, είχε δίκιο. Και μόνο για την ψαλίδα που πιάνει το μαλλί της, τα δικαιούται . Κι εκεί, που οι εκπομπές άρχισαν να ψάχνουν για την αντικαταστάτρια της Ζέτας, τσουπ σκάει η ανακοίνωση της αναβολής.

Πέσαμε στα πατώματα. Κι άρχισαν να αναρωτιούνται όλοι αν φταίει η Μακρυπούλια για την αναβολή ή όντως η άτιμη η κρίση. Όχι, αγαπημένε μου. Ούτε η μία φταίει, ούτε η άλλη. Σου έχω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ποια φταίει για την αναβολή του show… Η Δούκισσα Νομικού φταίει, η οποία ήταν να χορέψει. Τούτο το κορίτσι έχει τόση γκίνια φέτος, που σε όποια εκπομπή κι αν πηγαίνει «κόβεται». Δες Just and two of us, που τελικά δεν βγήκε και Life and Style όπου εδώ η Δούκισσα έδωσε ρεσιτάλ… Μητσοτάκη και όχι μόνο «κόπηκε» η εκπομπή, αλλά έκλεισε και το Alter.

Τι είπες; Τη σκαπούλαρε το Laugh attack; Με τέτοια νούμερα που κάνει, είναι σαν… κομμένο. Δεν το βλέπει κανείς…

Υ.Γ. Πάντως, έχει γέλιο να ακούς για μεγάλο μπάτζετ και υψηλά κασέ σε ένα κατά τα άλλα… φιλανθρωπικό show. Έχει και η…φιλανθρωπία το… απαγορευμένο κόστος της.