Συλλάβετε την Λίλλη για... εγκλήματα μόδας!

22.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με μόδα λέω να ξεκινήσω την οποία είμαι πια σίγουρη ότι η Ιωάννα Λίλλη αγνοεί. Το παντρεμένο και νοικοκυρεμένο girl φαίνεται ότι «τσακώθηκε» με το γούστο και κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι σοκαριστική

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Με μόδα λέω να ξεκινήσω την οποία είμαι πια σίγουρη ότι η Ιωάννα Λίλλη αγνοεί. Το παντρεμένο και νοικοκυρεμένο girl φαίνεται ότι «τσακώθηκε» με το γούστο και κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι σοκαριστική. Ευτυχώς που από τότε που παντρεύτηκε έχουν περιοριστεί οι εμφανίσεις της, διότι δεν ξέρω αν θα αντέχαμε την κακογουστιά της.

Την είδα τις προάλλες στο δελτίο του Star να βγαίνει από τα μπουζούκια και σκιάχτηκα με τον χαλκά και την αλυσίδα που συνέδεε απευθείας τη μύτη με το αυτί. Κρατούσε και μία «επώνυμη» μεν, μαλλιαρή δε κόκκινη τσάντα κι ολοκληρώθηκε το… έγκλημα. Για να μην πω για τις εμφανίσεις – υπερπαραγωγή στο γήπεδο.

Γίνεται στα περιοδικά να βάζουν προειδοποίηση στο εξώφυλλο ότι μέσα στις σελίδες ακολουθεί… Ιωάννα Λίλλη; Να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά…

Φέρτε πίσω τον Χίο

Μπορείς να μου πεις πώς θα περάσω από εδώ και πέρα τα σαββατοκύριακα της κρίσης; Λεφτά δεν υπάρχουν για έξοδο το Σάββατο, αλλά είχε Μακελειό 2 και διασκέδαζα σα να ήμουν… πρώτο τραπέζι πίστα στου «επαναστάτη» Νότη Σφακιανάκη. Μέχρι, που εκεί στο Κόντρα διέκοψαν τη συνεργασία με τον Στέφανο Χίο και με τάραξαν.

Τι θα κάνω χωρίς τον οργισμένο δημοσιογράφο; Πώς θα βγάλουν εκπομπή οι «Ράδιο Αρβύλα»; Τι θα κάνουν οι Έλληνες του εξωτερικού, που έπαιρναν τηλέφωνο στην εκπομπή του; Σε ποιον θα «κόβει» το ΕΣΡ αβέρτα πρόστιμα; Θα το κλείσουν το «μαγαζί»; Και να πεις ότι δεν το έβλεπε ο Χίος το «κόψιμο»; Κάθε φορά μας καληνύχτιζε λες και ήταν η τελευταία.

Αλήθεια, το είδε, το έπαιξε;

Μπάστα (όχι Σάσα) λίγο Κατερινιώ

Μπορεί να βάλει κανείς χαλινάρι (έστω κι αυτό που είχε η Λίλλη στη μύτη της) στην Κατερίνα Ζαρίφη; Τούτη ψωνίστηκε μετά την ημίγυμνη φωτογράφηση ή μου φαίνεται; Συνέχεια με αυτήν ασχολείται, ενώ μπουμπούνισε και τρελή αποκάλυψη: της πρότειναν να κάνει γυμνή φωτογράφηση! Ποιος είναι αυτός που θέλει να μας εκδικηθεί;

Μη σκιάζεσαι και το Κατερινιώ απάντησε αρνητικά. Ελπίζω, όμως, να μην επιμείνουν στη φαεινή τους ιδέα, γιατί το girl έχει πάρει φόρα… Κι επειδή στο ΚΨΜ Έβρου όπως λέει την αποθέωσαν, αγχώνομαι μήπως φωτογραφηθεί γυμνή… Για το λαό του καψιμί!