Λείπει η γάτα, χορεύει τσιφτετέλι η Ευγενία

27.03.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Λείπει η γάτα (Ηλίας Ψινάκης), χορεύει το ποντίκι (Ευγενία Μανωλίδου). Μιλάμε ξεσάλωσε κανονικά η τέως κυρία υφυπουργού στην πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Το ακατάπαυστο είχε η γυναίκα. Λίγο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Λείπει η γάτα (Ηλίας Ψινάκης), χορεύει το ποντίκι (Ευγενία Μανωλίδου). Μιλάμε ξεσάλωσε κανονικά η τέως κυρία υφυπουργού στην πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Το ακατάπαυστο είχε η γυναίκα. Λίγο ακόμη και θα πέταγε τους διπλανούς (Βαγγέλη Περρή και Χάρη Χριστόπουλο) για να είναι μόνη της στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Ξεσάλωσε σου λέω η Ευγενία κι έτριβα ξανά και ξανά τα μάτια μου για να δω αν όντως ήταν η μαζεμένη Μανωλίδου εκείνη με το αποκαλυπτικό μπούστο που ανέβηκε στην καρέκλα και χόρευε τσιφτετέλι. Παρακαλώ, την επόμενη εβδομάδα να έχουν και γαρύφαλλα. Τούτη με τη φόρα που έχει πάρει και την χαρά που δεν είναι ο Ψινάκης να της κλέβει τη δόξα και στο τραπέζι θα ανέβει.

Σκάω μόνο για τον Άδωνη Γεωργιάδη. Δεν ξέρω, του αρέσουν τα τσιφτετέλια της συζύγου; Τα εγκρίνει; Να σου πω, τρελή φαν της Μανωλίδου δεν είμαι. Όμως, την τηλεοπτική της παρουσία την άντεχα. Στην πρεμιέρα, όμως, του show με κούρασε. Είπαμε ως σοβαρή κριτής να μιλάει με στόμφο. Τούτη το παράκανε, όμως. Λολα να ένα μήλο… Βρε μπας και νομίζει ότι την παρακολουθούν πρωτάκια;

Ο, δε, Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα στον… φυσικό του χώρο. Στην τηλεόραση. Έχει πάρει σβάρνα όλες τις εκπομπές και μέχρι που τον είδαμε στο Made in Star να μιλάει για την τηλεόραση. Την ώρα που άλλοι υποψήφιοι βουλευτές μάς φλομώνουν στα «θα», ο Άδωνις μιλάει για την κόντρα του με την Άντζυ Σαμίου, το Ελλάδα έχεις ταλέντο και την ταινία… «Ο Παπαφλέσσας».

Απορία: Στην Ειρήνη Μερκούρη έχουν βάλει ράντσο εκεί στο Star για να κοιμάται; Τι ήταν να δει η αοιδός σε θαύμα τον άγιο Δαυίδ και καμιά 50αρια άλλους αγίους όταν συνήλθε από τη νάρκωση; Έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές του καναλιού και μιλάει για το θαύμα. Ευτυχώς, που τσακώθηκε με Φώτη & Μαρία και λογικά δεν θα την ξαναδούμε..

Αλλά μην είσαι και σίγουρος. Τώρα, που έρχεται και το Πάσχα, η αοιδός έχει… ιερή αποστολή. Στο Made in Star πήγε και εικόνα του αγίου Δαυίδ, για να τον γνωρίσουμε. Ελπίζω, η αοιδός να το πάρει αλλιώς και να μας απαλλάξει από το… θαύμα της, γιατί στο ξαναλέω: μας κολάζει τους Χριστιανούς. Τούτη το έχει παρακάνει… Ούτε η Ελένη Λουκά να ήταν.