Πάολα: παραλίγο καλόγρια! Τι είπες τώρα!

09.04.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και είπα να μην κολαστώ αλλά θέλω ν' αγιάσω και δεν μ' αφήνει... η Πάολα Φωκά, η ξακουστή τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και είπα να μην κολαστώ αλλά θέλω ν' αγιάσω και δεν μ' αφήνει... η Πάολα Φωκά, η ξακουστή τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα.

Σωτήρη μου, την Πάολα – που κεραμίδα μου ήρθε όταν είδα ότι είναι 26 ετών μόλις- την έχεις δει την πίστα που βγαίνει πάντα με τα απολύτως απαραίτητα. Ε, το κορίτσι αυτό παραλίγο σου λέει να αφοσιωθεί στο Θεό. Καλόγρια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, πως ήθελε να γίνει η εκκεντρική τραγουδίστρια στα 14 της και μέχρι και πέρσι που πήγε διακοπές στη Μυτιλήνη, οι φίλοι της έτρεμαν μην την δουν με τη στολή της καλόγριας ξαφνικά.

Στην ίδια συνέντευξη, η Πάολα αποκαλύπτει πως τραγουδά από τα 12, στα 14 (τότε που σκεφτόταν την καλογερική) ταυτοχρόνως έπιασε την πρώτη της δουλειά σε διάσημη μπουζουκιερί της Ξάνθης.

Η ίδια δηλώνει με υπερηφάνεια πως είναι παιδί της νύχτας, που τραγουδά και ο Μαζώ, η νύχτα είναι η ζωή της και το σκοτάδι το φυσικό της περιβάλλον. Μοναδικό λαμπρό σημείο πάνω της φαίνεται πως είναι ο ανοιχτόχρωμος φακός επαφής, τι να πεις...

Τώρα, κάπου εκεί στην καριέρα, κι ενώ ήταν ήδη από τα 17 της πρώτο όνομα σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας, η Πάολα γνωρίζει τον άντρα της – παρά την σοβαρή μαμά της που ήταν κέρβερος από πάνω της, όπου κι αν τραγουδούσε- και μένει έγκυος στην κόρη της Παολίνα.

Θα κλείσω με τις στυλιστικές επιλογές της αοιδού και για να μην χρειαστεί να κάνω εγώ τους χαρακτηρισμούς, απαντά η ίδια:

"Ναι, μερικές φορές έχω βγει σαν καραγκιόζης. Με βλέπω και μόνη μου σε φωτογραφίες και λέω πως ντύθηκα σαν καρναβάλι".

ΥΓ: για εσένα που βλέπεις την Πάολα και λιώνεις, δεν έχω καταλάβει αν είναι χωρισμένη. Πάντως, τον άντρα τον θέλει δοτικό, φιλότιμο και με χιούμορ και πριν βιαστείς να της στείλεις λουλούδια, υπήρξε άνδτας που της έστειλε 6.000 τριαντάφυλλα! Οπότε, ο πήχης είναι ήδη ψηλά.

Κατίνα