Μελέτη: "Η ίντσα κάνει τη διαφορά στο μέγεθος"

23.04.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Ελεονώρα Μελέτη έπιασε σήμερα το αγαπημένο της θέμα: το πέος. Μόνο που τώρα ασχολήθηκε με τα επίσημα στοιχεία και τις έρευνες περί πέους

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Ελεονώρα Μελέτη έπιασε σήμερα το αγαπημένο της θέμα: το πέος. Μόνο που τώρα ασχολήθηκε με τα επίσημα στοιχεία και τις έρευνες περί πέους και το ότι οι έλληνες μπορεί να έχουν πρωτιά σε άλλα πράγματα όπως μύτες, μεγαλύτερα πόδια, άκρα αλλά από πέος δεν πάνε και πολύ καλά!

Και φυσικά η Ελεονώρα επειδή ως δημοσιογράφος Σωτήρη μου, κάνει πάνω από όλα έρευνα και έτσι έβγαλε το μέτρο και άρχισε να ψάχνει για... πέη προς μέτρηση! Η Ελλάδα δηλαδή βρέθηκε με προσόντα μήκους 12,8 εκατοστών και οι τελευταίοι στο μέγεθος όπως είδαμε στο ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης».

Τι και αν έσκουζε και φώναζε το πάνελ της εκπομπής για το greek καμάκι και για το ότι το καλύτερο καμάκι το κάνουν οι έλληνες, η Ελεονώρα στη συνέχεια τα έβαλε με τους γάλλους που βγήκαν πρώτοι με προσόντα που φτάνουν το 15,48 γεγονός που έκανε την Ελεονώρα να απορήσει: «Με 15,48 και είναι πρώτοι;» ρώτησε η παρουσιάστρια με απεχθές βλέμμα. Βέβαια μόλις το κορίτσι είδε στη μεζούρα πόσο είναι το 15,48 γυάλισε το μάτι της αφού η διαφορά με το 12,8 των ελλήνων έβγαζε μάτι!

Εξάλλου η Ελεονώρα που έχουν δει πολλά τα ματάκια της είπε την πιο σοφή ατάκα ever Σωτήρη μου: «στο συγκεκριμένο ζήτημα, η ίντσα κάνει τη διαφορά» , είπε το κορίτσι!

Και μετά έπεσε η ερώτηση στο τραπέζι: «Ελεονώρα θέλω να μου δείξεις το μέγεθος με το οποίο όχι ένας άντρας αισθάνεται καλά αλλά μια γυναίκα» και φυσικά η Ελεονώρα που είναι και αυθόρτητος τύπος έδειξε με ττο μέτρο μέχρι το ταβάνι! Εμ χρυσή μου και εσύ μήπως ζητάς πολλά;

Το κορίτσι δε ζητάει πολλά, όχι Σωτήρη μου αλλά σίγουρα ολόκληρη Ελλάδα αυτό που ψάχνει δε μπορεί να της το δώσει. «Εγώ πιστεύω ότι η τεχνική μετράει» , είπε στη συνέχεια το κορίτσι: «Για να με αγαπήσουν όλοι οι άντρες», κατέληξε.

Τώρα κατά πόσο θα γίνει αυτό δεν ξέρω το μόνο σίγουρο είναι ότι τους μπρίζωσε και μετράνε τα προσόντα τους με την ελπίδα να φτάοσυν την Γαλλιά!

Ελένη Αναστασάκη