Μαγιό, στήθη-τούμπανο & οπίσθια στο Πρωινό mou

12.06.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πώς ήταν η ατάκα σε παλιά ελληνική ταινία; «Α ρε άτιμη κοινωνία, που άλλος τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα». Ε από το πρωί αυτό μονολογώ.

Άτιμη κοινωνία που έχεις εμένα με το τζιν, κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου να παρακολουθώ στην τηλεόραση την παρέα του Πρωινού mou να βγάζουν το μεροκάματο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη με τα μαγιό, τα τζετ σκι, τις πισίνες, τα καταγάλανα νερά, τα σέα τους, τα μέα τους. Και κάτσε εσύ να απολαμβάνεις το φουλ ερκοντισιόν.

Αλήθεια, τους κολλάνε... βαρέα και ανθυγιεινά; Να κάθεσαι με τον καύσωνα μέσα στον ήλιο, να τραγουδάς/γκαρίζεις στο καραόκε, να χορεύεις Γιώργο Τσαλίκη είναι να σε λυπάται η ψυχή μας.

Απορία: Όταν τραγουδούσε ο Τσαλίκης, μέσα στη θάλασσα, ο Λιάγκας έκοβε βόλτες με το τζετ σκι; Να υποθέσω ότι δεν του άρεσε ο αοιδός κι έφυγε για να μην τον ακούει; Ή κι αυτό είναι η σκληρή δουλειά ενός τηλεπαρουσιαστή ψυχαγωγικού προγράμματος και δη πρωινάδικου;

Απορία 2: Βρε, σίγουρα παρακολουθούσαμε το Πρωινό mou και όχι το... Tutti Frutti; Μία εκπομπή αφιερωμένη στα οπίσθια, τα στήθη-τούμπανο, τα μπικίνι και τα χουφτώματα ήτο αυτή της Τρίτης. Η Φαίη Σκορδά έσκασε μύτη με ολόσωμο σέξι μαγιό κι ένα παρεό με βαθύ σκίσιμο, του οποίου η ύπαρξη ήταν καθαρά... στιλιστική. Γιατί, όταν φυσούσε λίγο αεράκι, ήταν τα μάλα αποκαλυπτικό. Η Σάσα Σταμάτη έτρεχε αργοπορημένη με αποκαλυπτικό μπικίνι και πλούσιο στήθος (άλα Πάμελα Άντερσον που πέρασε και δεν ακούμπησε) που έλεγες, τώρα θα πεταχτεί, τώρα θα πεταχτεί. Με το μπαρδόν, αλλά η εικόνα της Σάσας και του τούμπανου στήθους να πηγαίνει πάνω κάτω, ήτο το λιγότερο... αντιαισθητική και άσχετη με την ώρα.

Για να μην πούμε για τα κορίτσια που τους πλαισίωναν με τα μπικινάκια τους. Μόνο φρουτάκια δεν τους είχαν κολλήσει, να ήταν ταμάμ το... Tutti Frutti. Γιατί και πάλι με το μπαρδόν, το μπουκέτο με τα ομορφοκόριτσα να λικνίζονται πίσω από τους παρουσιαστές, τη θρυλική εκπομπή μού θύμισε. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η «απουσιολόγος» στο Πρωινό mou; Πιο ντυμένη... σκας. Μόνο παντελόνι που δεν έβαλε.

Εντάξει, τους έχει πιάσει το καλοκαίρι, η διάθεση τους είναι ανεβασμένη, στην παραλία βρίσκονται , δεν είναι «σκουντούφληδες» για να έχουν ξινισμένα μούτρα, αλλά με το μπαρδόν, το καραόκε τι το θέλανε; Δεν φτάνει που μας έσπασαν τα νεύρα που συνδύαζαν δουλειά και απόλαυση, έπρεπε να μας σπάσουν και τα... τύμπανα; Βρε τι γκαρίσματα και αγριοφωνάρες ήταν αυτές; Στο mute το έβαλα και πάλι οι διπλανοί νόμιζαν ότι κάπου βασανίζουν γάτες.

Εντάξει, δε λέω, την παρουσιάστρια πρέπει να την προσέχεις σαν τα μάτια σου, αλλά τα αυτιά σου δεν ακούνε ντιπ; Μα δεκάρια στη Φαίη για τις... τραγουδιστικές της ικανότητες; Ή μηπως την επιβράβευσαν για τα ανοίγματα που έκανε και το ζουμ του σκηνοθέτη στα επίμαχα σημεία της; Βρε τι εικόνα και τούτη πρωινιάτικα; Και γιατί παρακαλώ ο Λιάγκας δεν έκανε τζετ σκι, αλλά τραγούδησε κι αυτός; Ε;