Αλεξιάδη: έμεινε καθηλωμένη στο κρεββάτι

19.06.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι κακό και αυτό Παναγία μου! Η Νάνσυ Αλεξιάδη καθηλώθηκε στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να είναι στις πίστες, γι’ αυτό την χάσαμε τελευταία!

Το κορίτσι που λες είχε ένα ατύχημα πέρυσι το καλοκαίρι που την κράτησε στο κρεβάτι καθηλωμένη αφού είχε πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι πάνω εκεί που έκανε το θαλάσσιο το σπορ της. Αυτό και αν είναι τραγωδία Σωτήρη μου!

Το πόδι της μπήκε σε γύψο και μαζί μπήκαν σε γύψο και οι εμφανίσεις της ξανθιάς τραγουδίστριας στον πάγο και η νυχτερινή Αθήνα μαράζωσε. Το ευτύχημα ήταν πως δεν χρειάστηκε να μπει χειρουργείο απλά τράβηξε όλη αυτή την ταλαιπωρία με το -δεξί της- πόδι.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά τώρα; Μα γιατί ξέρω ότι το αναζήτησες τόσες φορές το κορίτσι- "Αυτή η Νάνσυ που είναι;"- και τώρα έρχεται η ώρα της δικαίωσης Σωτήρη μου δια στόματος Νάνσυ: "Ένας από τους λόγους που απείχα από τα νυχτερινά κέντρα ήταν ο τραυματισμός μου, γιατί αφού έβγαλα το γύψο χρειάστηκα πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσω πλήρως", αναφέρει στην “Espresso” η τραγουδίστρια! Οπότε φόρεσε τα καλά σου γιατί φέτος θα το ρίξεις έξω μιας και η Νάνσυ θα βγει να βγάλει το ψωμί της και να αλαφρώσει λιγάκι και τον σύντροφο της Νίκο Αγούδημο που βαρέθηκε να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη… Εύγε στο κορίτσι!

Ελένη Αναστασάκη