Μενεγάκη: "xino nero florinas" & τσιφτετέλι στο φινάλε

29.06.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελευταία εκπομπή είχε σήμερις η Ελένη Μενεγάκη που γελούσαν και τα μουστάκια της!

Σαν γοργόνα στ' ανοιχτά βγήκε η Ελένη με στραφταλιζέ πορτοκαλί μακρύ φόρεμα και μακιγιάζ έντονο.

Η παρουσιάστρια, είχε τέτοιο κέφι και μπρίο που στη διάρκεια κλήρωσης για ένα από τα δώρα της εκπομπής, έκανε ένα ωραίο μπέρδεμα- από αυτά τα γνωστά της.

Ένας από τους νικητές έγραφε σε greeklish, κατι που μπέρδεψε την ξανθή παρουσιάστρια. Τόπος καταγωγής του νικητής, ήταν το Ξινό Νερό Φλώρινας, αλλά γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες, το μέρος δημιούργησε άλλους συνειρμούς στη Μενεγάκη! Γελούσε κι έλεγε η Ελένη:

"Xino nero florinas? Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά; Διαβάζω καλά; Τ ι θέλει να πει ο αποστολέας του μηνύματος;''

Φυσικά, μόλις κατάλαβε τι είναι αυτό που λέει, αναγνώρισε το λάθος και λίγο αργότερα υποδέχτηκε τον κουμπάρο της Νίκο Κουρκούλη.

Βρε τι κέφι ήταν αυτό σου λέω; Το τσιφτετέλι πήγε σύννεφο, χαιρόταν η Ελένη, χαιρόταν και ο Νίκος... Κάπως έτσι το Λενάκι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, έδωσε ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους και στην... Ελεονώρα Μελέτη....οχι τυχαία βέβαια. Από το μόνιτορ που έχει στο πλατώ, έβλεπε την Ελεονώρα, να της στέλνει ευχές.

Ναι, ναι, Ελεονώρα σημαίνει ανωτερότητα!!! Η Μελέτη, από τον αέρα της εκπομπής της ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού το Σεπτέμβρη. Και έτσι, έφυγαν όλοι Σωτήρη μου, μονιασμένοι και αγαπημένοι για διακοπούλες!!!

Η Κατίνα!