Βραβεία Mad 2012: περασμένα μεγαλεία...

21.06.2012
Με φόντο τα πανό των απλήρωτων εργαζομένων σε Mad και Μetropolis, πραγματοποιήθηκαν ψες το βράδυ για ένατη χρονιά τα μουσικά βραβεία του Mad.

Young Greece ήταν το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης και το δώστε τόπο στα νιάτα είχε την τιμητική του, αφού τα βραβεία σάρωσε η προσφάτως ενηλικιωμένη Demy, η οποία φρέσκια και φωνάρα σου έδινε μια ελπίδα για την μουσική πορεία του τόπου τούτου.

Κατά τα άλλα, μια θλίψη και μια παγωνιά μας πλάκωσε, παρά τις λαμπερές εμφανίσεις.

Μπορεί να έβγαλε ό,τι μπορούσε αλλά η θλίψη στο σιδερωμένο μαλλί της Φουρέιρα δεν κρυβόταν, γιατί Φουρέιρα δίχως μπούκλα, καλοκαίρι δίχως τσούχτρα. Ας επαναφέρει κάποιος την χαρωπή της μπούκλα της Ελένης αλλά και της Έλενας... της Παπαρίζου ντε.

Εντάξει και αδυνατισμένη ήταν η Έλενα και ωραία την ερμήνευσε την μπαλάντα αλλά αυτό το κοψοφλέβικο ''Ποιός;'' ήταν λες και το εκτελούσε απευθείας με την υποσημείωση: ''Ακούς Τόνι''; Γιατί μην μου πεις πως δεν θυμάσαι Παπαρίζου να κερδίζει βραβείο, να φιλάει Τόνι, να παραλαμβάνει βραβείο, να ευχαριστεί Τόνι, στις υπόλοιπες 8 διοργανώσεις! Όπως και να έχει, αν βγει ο χαλκάς από τη μύτη, κάπως θα θυμηθούμε εκείνο το κορίτσι γεμάτο δροσιά και λάμψη που κέρδισε κάποτε μια Γιουροβίζιον.

Κεφάλαιο Πάολα: Κάποιος μας κάνει πλάκα, κάποιος έχει χρίσει βασίλισσα του μουσικού στερεώματος της χώρας μας την Πάολα και δεν τον έχω πιάσει το γιατί ακριβώς. Δύο, επαναλαμβάνω δύο εμφανίσεις έκανε η θεά των μπουζουκιερί, με σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η Πάολα ευτυχώς δεν έτυχε αποδοκιμασιών, όπως το πάλαι ποτέ η Λαίδη Άντζελα, αν και μια γιούχα μπορεί και να την ήθελε. Μέσα από κοχύλι με κορώνα επί κεφαλής τραγούδησε το ''Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω'' και στο τέλος της βραδιάς- έτσι γιατί τα μεγάλα ονόματα αργούν να βγουν, έκανε και εναλλακτικό ντουέτο με τους Stavento παρακαλώ, όπου μαζί μέτρησαν τα κύματα, με γυρίσματα λαϊκά- περίμενες να το δεις και στην τιβί, γιατί το αποτέλεσμα ήταν για το ...mute!

Το συνονθύλευμα τέτοιου τύπου συνεχίστηκαν και με Μαζώ επί σκηνής παρέα με Vegas, που μοιράστηκαν το σουξέ του Μαζωνάκη ''Λείπει Πάλι ο Θεός'' και πραγματικά μάλλον απουσιάζε και δεν μας λυπήθηκε όταν η τραγουδίστρια των Vegas προσπάθησε να μπει στο πετσί του ρόλου- φωνητικά στο Μαζώ!

Φωτεινή εξαίρεση στη ληγμένη χρυσόσκονη και στο φραμπαλά της βραδιάς ο Sakis. Τον κάτσιασε λίγο η Μελέτη (τέτοια λύσσα ούτε οι πιο ένθερμες ρουβίτσες-32 χρονών μεγαλοκοπέλα) για να του παραδώσει το βραβείο καλλιτέχνης της χρονιάς, κι εκεί ο Sakis σήκωσε λίγο το πεσμένο μας ηθικό. Όλα καλά θα μας πάνε τόνισε ο τραγουδιστής και με τέτοιοι βλέμμα και χαμόγελο, λες, μπορεί!

ΥΓ1: την μαυρίλα της εποχής σημάδεψε ο κατάμαυρος Ηίας Ψινάκης- πιο σολάριουμ, καρβουνιάζεις. Ρουβάς έλεγε και γέμιζε το στόμα του αναμνήσεις.

ΥΓ2: φτούσου κοπελάρα μου, Δέσποινα Βανδή.Οι σαραντάρες, ίσα με 2-3 εικοσάρες. Η Δέσποινα ξανάνιωσε, με κάτι που θύμιζε φουστάνι, μαγιό αλλά πλήρως αποκαλυπτικό χόρεψε (ναι το τραγούδησε ήρθε σε δεύτερη μοίρα) όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, δείχνοντάς μας τι κορμί μπορεί να σου χαρίσει η πολλή γυμναστική.

ΥΓ3: Φοίβος: τιμήθηκε για την 20ετή του προσφορά στο τραγούδι και με τον λόγο του στην παραλαβή του βραβείου, καταλάβαμε γιατί κρύβεται στο Κωσταλέξι του τόσα χρόνια!

ΥΓ4: ο Χατζηγιάννης δεν τραγούδησε τελικά... μόνο ένα βραβείο παρέλαβε από Τατιάνα και Ευαγγελάτο μαζί και τόνισε δε, πως το βραβείο αυτό αποκτά ιδιαίτερη αξία αφού το παίρνει από τα χεράκια του συγκεκριμένου ζευγαριού, Άβυσσος η ψυχή του Χατζηγιάννη!

Να μην ξεχάσω:

Συνατσάκη θεά, έσκισε στην παρουσίαση, έκλεψε δόξα και εντυπώσεις από τον πιο μέτριο Θέμη Γεωργαντά!

Άντε και του χρόνου,

Η Κατίνα