Πετσί & κόκαλο η έγκυος Χρουσαλά

06.07.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σήμερα σου γράφω να σου πω κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Η Μαριέτα Χρουσαλά όπως ξέρεις είναι έγκυος και αυτό πλέον δεν είναι είδηση.

Η είδηση είναι όμως Σωτήρη μου ότι όπως βλέπεις και στην φωτογραφία όχι μόνο δεν έχει πάρει καθόλου κιλά στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά μόνο που δεν έχει χάσει κιόλας!

Το μοντέλο-σχεδιάστρια-συγγραφέας-σύζυγος Πατίτσα, Μαριέτα αφού μας έσκασε μέχρι να παραδεχτεί πως είναι έγκυος και μας έβγαλε το λάδι τώρα αφού πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί και το παραδέχτηκε ποιος την πιάνει!

Σου λέει το Πατιτσο-παίδι θα είναι κορίτσι και η μαμά Μαριέτα δεν θα προλαβαίνει ούτε βιβλία να γράφει, ούτε σαγιονάρες να φτιάχνει όταν γεννηθεί. Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό Σωτήρη μου, αλλά το πώς στο καλό καταφέρνει να έχει πάρει μόλις και μετά βίας 3,5 κιλά και ίσα που φαίνεται η κοιλιά; Γιατί σου το λέω ότι το να έγινε τυχαία πραγματικά αποκλείεται (μιας και πάω στοίχημα) ένα παγωτό-έστω λάιτ- φέτος δεν έχει φάει το κορίτσι ούτε για δείγμα. Αυτή φαίνεται να κάνει πιο σκληρή δίαιτα από πριν για να μην πάρει γραμμάριο.

Και ξέρεις τι θα γίνει άμα γεννήσει το κορίτσι Σωτήρη μου ε; Θα βγάλει βιβλίο για το πώς να μην πάρεις γραμμάριο στην εγκυμοσύνη και θα μας πεθάνει όλες που θα έχουμε πάρει από 20 κιλά η καθεμία! Αχ καταραμένοι διαιτολόγοι, personal trainer και προσωπικοί σεφ τι μας κάνετε, πώς να τα βάλουμε εμείς μαζί σας μου λες; Γιατί μετά θα πρέπει να γράψει και ένα βιβλίο για το πώς θα συνέρθουμε από τα ψυχολογικά τραύματα!

Υ.Γ. Η φωτογραφία στην παραλία είναι στην Μύκονο όπου πήγε για να χαλαρώσει το κορίτσι όπως είδαμε στο περιοδικό Hello, γιατί κοντεύει να πάθει υπερκόπωση από την αυστηρή δίαιτα το κορίτσι και θα την πάρει κανένας αέρας εκεί στο νησί των Ανέμων και θα την ψάχνουμε την κουκλίτσα!

Ελένη Αναστασάκη