Θαύμα: Το ΟΚ μεταμόρφωσε την Λαίδη σε... Φουρέιρα

11.07.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν ξέρω αν πιστεύεις στα θαύματα, όμως, από το πρωί θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Γιατί θαύματα γίνονται και μάλιστα μεγάλα.

Μπορεί το περιοδικό ΟΚ, να μην... έσκισε τη θάλασσα στα δύο, όμως, έκανε την σχεδόν 60χρονη Άντζελα Δημητρίου να μοιάζει τουλάχιστον με 20αρα!!! Και χρόνια της βάζω. Σε τινέιτζερ την έκανε να μοιάζει στη φωτογράφηση της συνέντευξης που φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα.

Θαύμα, θαύμα λέμε. Το κορμί της «Λαίδη» δεν υπάρχει σε αυτή τη φωτογράφηση. Τύφλα να χει της Ελένης Φουρέιρα! Γράμμωση, κοιλιακοί, κοιλιά επίπεδη, στήθος 18αρας, πρόσωπο πιο καθαρό και νεανικό και από... 10χρονης! Τι να τα κάνει, αγαπημένε μου, τα Botox η Άντζελα όταν έχει το... ΟΚ; Βρε τρόμαξα να την αναγνωρίσω στις φωτογραφίες. «Ποιο είναι τούτο το μωρό» αναρωτιέσαι μόλις την βλέπεις και είμαι σίγουρη ότι και η ίδια η αοιδός δεν θα καταλάβει ότι πρόκειται για την αφεντιά της.

Βρε έπιασαν εκεί το ρετούς και πάνω στη φόρα να κόψουν πράγμα, παραλίγο να κάνουν και δεύτερο θαύμα και να βγάλουν την «Λαίδη» χωρίς... αφαλό! Μου αρέσει που ξεκινάει η συνέντευξη με την ερώτηση: «Ποιο είναι το μυστικό που παραμένεις τόσο φρέσκια και λαμπερή;».... «Μα εσείς, το περιοδικό ΟΚ»! Είναι ερώτηση αυτή; Τι να πω αγαπημένε μου. Κάθε εβδομάδα στα Life style περιοδικά βλέπουμε τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των celebrities και όλα αυτά τα χρόνια έχει δει το μάτι μας τον... Άι Photoshop να κάνει τα μικρά του θαύματα.

Αλλά τούτο το ρετουσάρισμα στην Δημητρίου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και κάθε φαντασία. Και μου θυμίζει την παροιμία... «είπαν στον ζουρλό να χ*σει και αυτός ξε..θηκε»! Λίγη εγκράτεια εκεί στο ρετουσάρισμα, δεν βλάφτει. Εντάξει, δε λέω, γελάσαμε αρκετά το πρωί, αλλά η Άντζελα τι φταίει να βλέπει άλλο κορμί στο περιοδικό κι άλλο στον... καθρέφτη; Είναι να της προκληθεί σύγχυση και να νομίζει ότι στα όψιμα έγινε... Φουρέιρα;

Φωτογραφίες: Οκ