Ελένη-Ματέο: γιατί επέστρεψαν στην Αθήνα;

25.07.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε πίσω στο Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη ή αλλιώς Ματέο, όπως είδαμε στα περιοδικά Hello και Οk!

Και αν αναρωτιέσαι γιατί ήρθε έτσι μέσα στο κατακαλόκαιρο το κορίτσι και άφησε τα Άχλα της Άνδρου, εγώ έρχομαι να σε καθησυχάσω Σωτήρη μου και να σου πω οτι το κορίτσι δεν τρελάθηκε μην ανησυχείς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε έπαθε κάτι και ήρθε άρον άρον.

Το ζεύγος απλά ήρθε για λίγες μέρες στην Αθήνα για να κάνει κάτι ψώνια -μαζί με τα παιδιά της Ελένης- ενώ ο φακός των περιοδικών έκανε τσακωτούς Ελένη και Ματέο στη Νέα Ερυθραία να κάνουν τα ψώνια τους σε γνωστό κατάστημα με είδη σπιτιού.

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης, 17 Ιουλίου, το ζεύγος έφαγε στη Βουλιαγμένη μέσα στην καλή χαρά μην νομίζεις δηλαδή ότι ήρθαν στην ΑΘήνα και κλείστηκαν μέσα. Η ωραία Ελένη φορούσε ένα λευκό, μπλε φόρεμα τύπου ‘60s και ο Ματέο Παντζόπουλος ένα μπεζ παντελόνι με λευκό πουκάμισο και φυσικά όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω τους. Και αν αναρωτιέσαι αν έμειναν για πολύ, έρχομαι να σου ανοίξω τα μάτια και να σου πω ότι αναχώρησαν την Πέμπτη για την Άνδρο για να συνεχίσουν τα μπανάκια τους και εμείς να του βλέπουμε από την Αθήνα και να τους φτύνουμε! Αλοίμονο σε μας Σωτήρη μου, που θα μείνουμε εδώ και θα βλέπουμε τις φωτογραφίες της Ελένης να κάνει μακροβούτια στα Άχλα κααι εμείς θα λιώνουμε από την ζέστη...

Ελένη Αναστασάκη