Ούτε κουβέντα δεν ακούει για γάμο η Μακρυπούλια

24.07.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τι είναι αυτό το πράγμα με την Ζέτα Μακρυπούλια! Πόσα χρόνια βασανιζόμουν με τον Αντωνάκη τον Ρέμο αν θα βάλουν την κουλούρα τώρα ήρθε η σειρά του Χατζηγιάννη να με βασανίσει και εκείνος καλοκαιριάτικο.

Μετά το δαχτυλίδι, τους αρραβώνες και τον ενδεχόμενο γάμο αλλά και τις δηλώσεις του Χατζηγιάννη ότι είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, που μπλοκάρει το όλο σύστημα; Μην είναι το Ζετάκι Σωτήρη μου που κωλύεται;

Η πανταχού παρούσα κάμερα του Star εντόπισε την Ζέτα και την ρώτησε όχι μόνο για το “Dancing With The Stars” αλλά και για το αν θα βάλει επιτέλους το στεφάνι με τον Χατζηγιάννη ή αν θα το βλέπουμε μόνο...στα όνειρα!

Δεν μου έχει κάνει κανένα δαχτυλίδι δώρο, τουλάχιστον από αυτά που φοράω” έριξε τη βόμβα η Ζέτα και αποχώρησε χωρίς να πει κάτι άλλο λες και είδε τον Χριστό φαντάρο. Και όσο για το Dancing επειδή ξέρω πώς σε καίει είπε: "Δεν έχω καμία ενημέρωση. Τίποτα! Δεν ξέρω τίποτα για να είμαι ειλικρινής. Δεν σας κρύβω τίποτα. Θα δούμε…" απάντησε όταν την ρώτησαν αν έχει μιλήσει με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 για το αν θα παρουσιάσει η ίδια τον επόμενο κύκλο του "Dancing with the stars". Όσο για την Μανωλίδου και αν θα της φάει τη θέση μέσα από τα χέρια: "Θα δούμε… Δεν έχω ακούσει αυτά που μου λέτε. Δεν ξέρω αν γίνονται κουβέντες. Υπάρχει μια παύση. Σιγά σιγά θα ενεργοποιηθούν…", είπε το Ζετάκι που φαίνεται να είναι κάπως εκτός παιχνιδιού.

Εμ χρυσή μου δεν έχεις ιδέα για το Dancing, δεν έχεις ιδέα για τον γάμο, για τι ακριβώς ξέρεις να μας διαφωτίσεις δηλαδή κουκλίτσα, για τα μυστικά του κράτους ίσως;

Ελένη Αναστασάκη