Αναστασοπούλου: αδυνάτισε & το καίει στη Μύκονο

06.08.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, και φέτος ήρθε η ώρα που όλες οι διάσημες όπως κάθε χρόνο θα κάνουν το πέρασμα τους από την Μύκονο. Και τι έγινε θα μου πεις, συνηθισμένα τα βουνά από την...Μύκονο.

Το θέμα είναι ότι κάποτε μπορεί να τις κυνηγούσαν οι παπαράτσι για να τις πάρουν μια πόζα στην παραλία με μαγιό και να την μοσχοπουλήσουν, τώρα όμως με τα κοινωνικά δίκτυα να παίρνουν φωτιά σου λένε και αυτές “χαζή είμαι; Θα τραβήξω μόνη μου τον εαυτό μου” και έτσι έχουν γεμίσει τα...Facebook και Twitter διάσημες φωτογραφίες με μαγιό. Και φυσικά εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξει τα μάτια για μια ακόμη φορά με την περίπτωση των κοριτισών της φωτογραφίας.

Καλά είδες αλλαγή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που σου λέει παιδί μου ο “πάγος” της έκανε τόσο καλό και γυμνάστηκε και έγινε κορμάρα απίστευτη! Εδώ είναι -πού αλλού- στη Μύκονο και ποζάρει με τη φιλενάδα της Ντορέττα Παπαδημητρίου και αρχίζουν τα uploads στο Twitter.

Θα μου πεις με δύο παιδιά και εσύ χρυσή μου να είχες το κορμί της Ντορέτας όχι μόνο στο Twitter θα έβαζες την φωτογραφία σου με τον κοιλιακό-φέτα αλλά θα την έστελνες σε όλα τα κανάλια να την παίξουν στο δελτίο τους! Και η Αναστασοπούλου όμως δεν πάει πίσω αφού και πολλά κιλά έχασε και κορμάρα έχτισε στο «Dancing on Ice» και μπορεί τώρα να φοράει το σέξι μπικίνι της και να ποζάρει όλο νάζι! Μπράβο, μπράβο στα κορίτσια που δεν μας άφησαν στο έλεος χωρίς να μας ενημερώσουν ποιο μπικινάκι θα φορέσουν ή φόρεσαν στην παραλία!

Ε.Α.