Ελένη-Ματέο: στις Σποράδες με θαλαμηγό(φωτογραφίες)

17.08.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, άλλη μια μέρα ξεκινά και πώς να μη με πιάσει το παράπονο που φέτος έχω καεί στην Αθήνα και η Ελένη Μενεγάκη έχει γυρίσει όλα τα νησιά.

Μαζί πάντα με τον αγαπημένο της Μάκη όπως τον φωνάζει η Ελεντίσα ή κατά κόσμον Ματέο Παντζόπουλο είπαν τα παιδιά να αλλάξουν λίγο τον αέρα τους, όλο καναβούρι καναβούρι, εμ Άνδρο-Άνδρο εννοώ, ε βαρέθηκαν βρε αδερφέ!

Αυτές τις μέρες λοιπόν σειρά είχε μία μικρή απόδραση στη Σκιάθο , όπου τα παδιά βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά. Η Ελένη που λες Σωτήρη μου ήταν πιο κούκλα από ποτέ όπως είδαμε στο περιοδικό OK και απόλαυσε το αεράκι να της παίρνει τα μαλλάκια μαζί με τον Ματέο στη σκαφάρα. Απλά καθημερινά πράγματα θα έλεγε κανείς. Αχ αυτό θα πει ζωάρα Σωτήρη μου! Μαζί με τα παιδιά ήταν και η Ζέτα Δούκα που λες και καταλαβαίνεις ότι έγιναν το talk of the town του νησιού.

«Κάθισαν λιγότερο από μία ώρα. Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε σουβενίρ από τουριστικό κατάστημα και επέστρεψαν και πάλι στο λιμάνι, για να επιβιβαστούν στο φουσκωτό και να αποχωρίσουν», λέει πρόσωπο που τους είδε σύμφωνα πάντα με το περιοδικό OK. Είδες Σωτήρη μου αυτό θα πει ξεκούραση και διακοπές! Ρίξε μια ματιά και στις φωτογραφίες του ζεύγους για να ζηλέψεις!

Ε.Α.