Χρύσπα: Δείχνει τον αρετουσάριστο ποπό & προκαλεί

20.08.2012
Τι ήθελε εβδομαδιαίο περιοδικό να δημοσιεύσει αρετουσαριστες φωτογραφίες της Χρύσπας με μαγιό, όπου έδειχνε πρόβλημα έντονης κυτταρίτιδας;

Τα πήρε στο κρανίο η νεαρή αοιδός και τις τελευταίες μέρες έχει γίνει του... ass το πανηγύρι! Γιατί αν αυτή την περίοδο δεν έχεις θέμα να προβληματιστείς, πάρε έναν... ποπό Χρύσπας και στύψε τον εγκέφαλο σου (μέχρι να τον κάψεις): Έχει ή δεν έχει τελικά κυτταρίτιδα η Χρύσπα;

Είναι ή δεν είναι σφριγιλός ο ποπός της; Γιατί στις φωτογραφίες του περιοδικού οι ατέλειες ήταν αρκετές και ο ποπός δεν ήταν και πολύ στα πάνω του. Γι αυτό και τα πήρε αγαπημένε μου στο κρανίο η καλλίγραμμη αοιδός Χρύσπα, η οποία είπε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελεονώρας Μελέτη (αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή; Ούτε μία φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές διακοπές;) και να βγάλει στη φόρα τον ποπό της, ώστε να κρίνει ο κόσμος.

Και να λάμψει η αλήθεια, βεβαίως βεβαίως. Έτσι, ανέβασε στο Twitter φωτογραφία με τον ποπό τούρλα στην πισίνα, συνοδεύοντας τη με σχετικό/προκλητικό σχόλιο σε αυτούς που λένε κακίες για το σώμα της.


«Kiss my ass! Και χωρίς ρετούς!» έγραψε χαρακτηριστικά η Χρύσπα. Ωστόσο, να παρατηρήσω κάτι (και χωρίς να εκνευρίσω το κορμί/Χρύσπα) ότι η φωτό που ανέβασε ναι μεν είναι καλλιτεχνική, αλλά είναι και παραπλανητική συγχρόνως. Είναι σκοτεινή και μακρινή και για να καταλάβεις αν έχει κυτταρίτιδα θα πρέπει να διαθέτει το μάτι σου... ακτίνες Χ. Ανέβασε μια πιο κοντινή του ποπού να βγάλουμε τα συμπεράσματα. Να μην τον... kiss και τσάμπα!!!