Ελένη: Καυτά φιλιά κι ένα lear jet στα πόδια της

22.08.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τύφλα να χει η Αντζελίνα Τζολί και η κάθε σταρ του Χόλιγουντ εμπρός στην αφεντιά και την χάρη της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια φέτος φαίνεται ότι περνάει τις ιδανικότερες διακοπές και την βλέπεις εσύ και σου βγαίνει το μάτι. Και μπορεί το μεγαλύτερο διάστημα να το πέρασε... σεμνά και ταπεινά στα Άχλα της Άνδρου, όπου λιαζόταν ολημερίς στην παραλία, όμως προς το τέλος των διακοπών της, είπε να κάνει τη μεγάλη... ρελάνς.

Άφησε ταπεράκια και πετσετούλες στο νησί, πήρε τον Ματέο και για αρκετές μέρες πέρασαν ζωή... χολιγουντιανή. Να οι διακοπές με την πολυτελή θαλαμηγό του Δημήτρη Κοντομηνά, να το lear jet, την βλέπεις και σε πιάνει κατάθλιψη που εσένα η κρίση αλύπητα σε χτυπάει κάτω σαν το χταπόδι. Όχι, δε λέω ότι το Λενιώ επιδιώκει να προκαλεί με τις διακοπές της. Τι φταίει αυτή που τα παπαράτσι προς το παρόν την αφήνουν μόνη της μόνο στην τουαλέτα; Αλλά να βρε παιδί μου. Την βλέπεις όλο το καλοκαίρι στα εξώφυλλα τη μία στη θαλαμηγό, την άλλη να επιβιβάζεται σε lear jet και σου βγαίνει το μάτι για το αλλιώτικο «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Πάντως, η παρουσιάστρια απολαμβάνει την κάθε στιγμή των διακοπών της και είναι τόσο χαλαρή, που πια δεν κρύβεται καθόλου με τον Ματέο. Είναι ερωτευμένη και το δείχνει. Και για του λόγου το αληθές, στην πρόσφατη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Χαλκιδική, κάθε φορά που η ατμόσφαιρα ηλεκτριζόταν ερωτικά από τα άσματα καψούρας του αοιδού, το Λενιώ έσκυβε κι έδινε τρυφερά και γεμάτα πάθος φιλιά στον αγαπημένο της. Τι κι αν τα φλας τριγύρω άστραφταν και βρόνταγαν σε κάθε φιλί; Απτόητη η full in love Ελένη.

Πηγή: Hello, Ok