Τράτζικ: Το ρετούς έκανε τη Ρούλα... δίμετρη 20χρονη!

20.09.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κοιτάζω τις φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ και δεν ξέρω η έρμη: να κλάψω, να γελάσω; Να στείλω έπαινο στον "photoshop(α)" για την δουλίτσα που έριξε;

Μήπως να του στείλω και μία δική μου; Να με κάνει κι εμένα κορμάρα ετών... 22 και να μου ρίξει και λίγο μπόι, τώρα στα γεράματα. Βρε πήγε σύννεφο το ρετούς λέμε που άμα δε διάβαζα ότι είναι συνέντευξη της Κορομηλά, θα θαρρούσα ότι είναι τουλάχιστον η... Σκλεναρίκοβα πριν χρόνια! Δυο μέτρα πόδι έχει η Ρούλα. Και μη μου πεις ότι δεν το είχες καταλάβει τόσα χρόνια, θα σε μαλωσω.

Για να μην πω ότι της... απέκτησαν αψεγάδιαστη κορμάρα, χωρίς παχάκια, κοιλιές, κυτταρίτιδα ψωμάκια. Και είχε ένα κορμί λαμπάδα, τρέμει όλη η Ελλάδα. Κι άσε την Δέσποινα Βανδή να κοπανιέται στα γυμναστήρια και να δηλώνει ότι έχει τις ατέλειες της. Η Ρούλα σε αυτές τις φωτογραφίες δεν ξέρει τι είναι ατέλειες!

Όταν σε ρετουσάριζε ο "photoshop(α)", είχε έμπνευση, μεγάλη έμπνευση. Αλλά κόψε, κόψε, στο τσακ το γλίτωσαν να μη μείνει τίποτε! Πςςςς, δεν ομιλώ για το πρόσωπό της! Έφηβη χωρίς ακμή!!!!

«Ζω στον αληθινό κόσμο και όχι σε έναν πλαστικό. Γύρω μας υπάρχουν αδιέξοδα και δυσκολίες στην απλή επιβίωση. Πάντως, η γυναικεία μου φιλαρέσκεια είναι πολύ πιο απαιτητική και δεν στέκεται στην εμφάνιση και μόνο». Ε με τέτοια εμφάνιση, πόδια, δέρμα κ πρόσωπο γιατί να σταθεί; Αυτό ισχύει για εμάς που ο χρόνος όλο περνάει από πάνω μας και δε λέει να μας ξεχάσει....

Σταματώ εδώ. Θέλω να απολαύσω το "κοριτσόπουλο"....