Είδαμε τις πρεμιέρες του Star. Άσπρο πάτο, βρε

18.09.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έκαναν πρεμιέρα οι εκπομπές του Star και με εξαίρεση τον Φώτη και την Μαρία, αναρωτιέμαι, με τα τρέιλερ η Ελεονώρα Μελέτη και η Τατιάνα Στεφανίδου για τι μας προετοίμαζαν;

Τι ήθελαν τελικά να μας πουν οι δύο κυρίες, που εμείς δεν κατανοήσαμε στις πρεμιέρες τους; Εντάξει, το παραδέχομαι, δεν έχω χιούμορ γι αυτό και δεν γέλασα με το «γραμμές 090» τρέιλερ της Μελέτη. Αυτοί εκεί στη Μεσημεριανή Μελέτη, ειλικρινά περνιούνται για... χιουμορακια που έπεσαν στα πατώματα και γελούσαν με το επίμαχο;

Προφανώς. Γιατί, πώς αλλιώς να το εξηγήσω ότι στην πρεμιέρα είχαν πρώτο θέμα (και αλίμονο μας) ασχολήθηκαν για ώρα με το making off του τρέιλερ. Μέχρι που έφεραν στο στούντιο τον πρωταγωνιστή, ο οποίος σπουδάζει στη σχολή δημοσιογραφίας του Μαλέλη και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Το διαπιστώσαμε. Και ναι, τελικά, κανείς δεν πάει χαμένος... Στην αναβροχιά, κάνεις και τον «λιγούρη» της Μελέτη!!! Έτσι για... πρακτική εξάσκηση.

Και ήταν μες στο άγχος ο έρμος. Και η Μελέτη, όμως, είχε άγχος. Μόνο θέματα δεν είχε η εκπομπή, ειδικά για πρεμιέρα. Μεταξύ μας, αλλά αν φέτος σχεδιάζουν να ευλογήσουν again τα γένια τους, η Ελένη Μενεγάκη απέναντι θα κάνει πάρτι. Γιατί, ακόμη κι αν και αυτή ασχοληθεί με τα δικά της γένια, έχει μπόλικο υλικό από το καλοκαίρι με τον Ματέο. Α, η Ελεονώρα έχει και δύο νέες συνεργάτιδες, αλλά το «νέες» μπορείς να το βάλεις σε πολλά εισαγωγικά.... Μαρία Σταματέρη και Τένια Μακρή, παρακαλώ. Μόνο το μαλλί της δεύτερης είναι «φρέσκο» πράγμα, διότι κατά τα άλλα, άστα. Είχε καλεσμένη και την Μαριέττα Χρουσαλά. Μόνο ο Πρόδρομος Καθινιώτης έλειπε από την παρέα.

Υ.Γ. «Επιτέλους, επιστρέψαμε σπίτι σας» έγραφαν στην έναρξη. Και τι σου κάναμε Ελεονώρα μας και μας απειλείς; Φέρε το αλάτι αμέσως.

Και πάμε στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία στα τρέιλερ με τους χαλκάδες, τα τατουάζ, τις παντόφλες, τις τούρτες που έφαγε, και τις μπύρες που ήπιε, μας «απείλησε» ότι θα μιλήσει... Ελεύθερα! Γιατί, τα προηγούμενα χρόνια την λογόκρινε κανείς; Πάντως, στην πρεμιέρα δεν τα... λάλησε. Μία από τα ίδια. Είχε συνέντευξη με την Τουρκάλα «Σιλά» και μας πήρε ο ύπνος μεσημεριάτικα. Ασχολήθηκε και με το αποτρόπαιο σκηνικό της Πάρου με την 16χρονη κοπέλα. Τι είχες Τατιάνα, τι είχα πάντα.

Οι μόνοι που συμβάδισαν με τα έξυπνα κ πραγματικά χιουμοριστικά τρέιλερ ήταν ο Φώτης και η Μαρία. Η συνταγή της εκπομπής η ίδια, αλλά ευχάριστη. Και πάλι καλά που είδαμε το δίδυμο, διότι μας έκανε η Ελεονώρα να πιστέψουμε ότι χάσαμε το χιούμορ μας!!!!