Η Ελένη προσκυνά με τον παπαράτσι ξοπίσω της

28.09.2012
«Ύπαγαι ξοπίσω μου παπαράτσι, που δεν με αφήνεις ούτε να αγιάσω» θεωρούμαι ότι σκέφτεται η Ελένη Μενεγάκη καθώς ανάβει με ευλάβεια κεράκι στην εκκλησία και ασπάζεται την εικόνα.

Αλλά εκείνος κάνει πίσω μόνο για να απαθανατίσει καλύτερα τη θρησκευτική στιγμή της παρουσιάστριας.

Στο Ciao αυτής της εβδομάδας φιλοξενούνται φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ελένης σε εκκλησία στη Νέα Μάκρη. Το ρεπορτάζ λέει ότι πήγε εκεί να κανονίσει για κάποια χαρτιά ενώ χριστιανοί μάρτυρες (όχι άγιοι, από τους άλλους που καρφώνουν) αποκαλύπτουν ότι την άκουσαν να λέει τη λέξη «γάμος».

Εμείς, επειδή δεν έχουμε τόσο ταξιδιάρικη φαντασία, υποθέτουμε ότι το Λενιώ πήγε στην εκκλησιά να ανάψει κεράκι για την εκπομπή που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. Και μαζί της πήρε τον... παπαράτσι και ναι στο μυαλό μάς ήρθε η αξεπέραστη σκηνή με το προσκύνημα της Άντζελας Δημητρίου!!!

Τότε που με θεόκοντο μίνι, μπότες και την ευλάβεια κολάζ στο πρόσωπό της, έκανε μετάνοιες στα πατώματα. Όχι την Ελένη δεν την είδαμε γονυπετή. Προσευχήθηκε σεμνά και ταπεινά, ενώ στις φωτογραφίες είναι μόνο πλάτη και δεν ξέρουμε πόση ευλάβεια είχε στο πρόσωπό της. Ή αν της χάλασε τη θρησκευτική γαληνή η... ξαφνική εμφάνιση του παπαράτσι, που τελικά μέχρι στιγμής, μόνο στην τουαλέτα την αφήνουν να πάει μόνη της!!!