Η Ελένη άνοιξε & μας περιμένει. Σου ερχόμαστε

02.10.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Επέστρεψε και η "βασίλισσα" Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές επάλξεις και κότσαρε στο μαλλί, στέκα-στέμμα έτσι για να στείλει το μήνυμα ότι το... αξίωμα λειτουργεί όλο το 24ωρο, δεν πάει με τη ζώνη.

Δεύτερη χρονιά που λες στη μεσημεριανή ζώνη κι έχω να παρατηρήσω ότι στην πρεμιέρα το Λενιώ είχε το άγχος της πρωτάρας. Στιγμές αμηχανίας, σαρδάμ, παραλήψεις, μέχρι και τα τηλέφωνα της εκπομπής είχε ξεχάσει. Βρε μπας και ο Σταύρος Ζερβάκης στο κοντρόλ την έφερε πίσω στα πρώτα χρόνια του Πρωινού Καφέ;

Μπορεί να είναι και η συγκίνηση της για το άδοξο τέλος της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Αλήθεια, το αφιερωματάκι που τους έκανε, μπορείς να το πεις και... μνημόσυνο; Είχε και την επιστροφή της "άσωτης" Κατερίνας Ζαρίφη και είναι να απορείς ο τηλεθεατής με τους κύκλους που κάνει η τιβί. Αλλά η πανελίστρια, στα χρόνια που έμεινε μακριά από τη "Βασίλισσα" μάζεψε... εμπειρία και στην πρεμιέρα με μαεστρία "έκλεψε" την παράσταση από την παρουσιάστρια. Πώς; Έβαλε το φόρεμα που φορούσε και στη βάφτιση της κόρης της Δέσποινας Καμπούρη και όλοι ασχολούμαστε με αυτό. Το λευκό εφαρμοστό φορεματάκι της Ελένης, πέρασε απαρατήρητο.

Πού σε άλλες πρεμιέρες που ασχολούμαστε με τις τιράντες από το σουτιέν της Μενεγάκη ή τα ηλεκτρικ φορέματα; Αν κι έχω να παρατηρήσω ότι το Λενιώ παρά βγήκε ανανεωμένο, αδυνατισμένο και πιο νέο και όμορφο από το καλοκαίρι. Βρε, μπας κι έχουν εκεί στον Alpha κάμερα με... ρετούς; Κακία αυτο που λέω, αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου με το photoshop και τις χωρίς ρετούς φωτογραφίες των σταρ, όλο το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα, η εκπομπή είναι μία από τα ίδια των τελευταίων 20 χρόνων. Μόνο που φέτος, το πάνελ είναι... γυναικονίτης. Όχι γιατί πέρυσι, είχαμε τίγκα την τεστοστερόνη....

Το σαββατοκύριακο είχε πρεμιέρα και η Ναταλία Γερμανού με new entries, τον Παναγιώτη Χατζιδάκη και την Ευαγγελία Αραβανή. Στην τελευταία, μάλλον δεν εξήγησαν καλά ότι στον καναπέ, απλά κάθεται και δεν μιλάει. Γιατί, στην πρεμιέρα είχε πάρει φόρα και της πήγε το μπίρι μπίρι σύννεφο. Την Κυριακή περιορίστηκε στο να μοιράζει χαμόγελα Colgate. Έτσι, για να τηρούνται οι θεσμοί. Στην εκπομπή μιλάει η παρουσιάστρια. Άντε και ο Θέμης Γεωργαντάς όταν "τσούζει" κανά τσιπουράκι.