Ελένη - Ελεονώρα: Στη «μάχη» με όπλο δύο πρώην

03.10.2012
Η Τρίτη ήτο μέρα... «Νίνα Λοτσάρη και Κωνσταντίνου Σκορδάλη» αφού τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Ελεονώρα Μελέτη είχαν τους δύο πρώην να μιλούν για τον χωρισμό τους.

Την δεύτερη περίπτωση την αφήνουμε, διότι ο Σκορδάλης δεν είπε τίποτε. Με την πρώτη θα ασχοληθούμε, αφού η Λοτσάρη κάθισε στην καρέκλα της Ελένης και πότε με δυσφορία, πότε με όρεξη και πότε με έναν σχετικό εκνευρισμό αναφέρθηκε στο διαζύγιο της και με κάποιες ατάκες άφησε να εννοηθούν και τα αίτια που οδηγήθηκαν σε αυτόν.

Η αρχή της συζήτησης έγινε με την Μενεγάκη να την ρωτάει μες στην απορία (λέμε τώρα) πώς να αποκαλεί τον Σκορδάλη. «Πρώην σύζυγο ή σύζυγο;» Η Λοτσάρη ενοχλήθηκε και με μάτι που πέταγε φλόγες απάντησε ορθά κοφτά «Σκέτο Κωνσταντίνο Σκορδάλη». Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες λίγο σε φιλολογικό επίπεδο, λίγο σε προσωπικό (διαζευγμένες γαρ και οι δύο) σχολίασαν τους λόγους που ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά μπορεί να χωρίσει.

Η ηθοποιός έκανε πιο... ακαδημαϊκή και ποιοτική την κουβέντα και με κάτι «εθελοτυφλούμε σε μία σχέση» η Ελένη φάνηκε ότι έχασε την μπάλα. Η Λοτσάρη, όμως, είπε και άλλα ωραία του τύπου: «Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις, είναι ανεξέλεγκτα, κι αυτό είναι το κρίμα στην όλη υπόθεση».Για να είμαι ειλικρινής, κάπου κι εγώ έχασα την μπάλα.

Αυτό, που έχω επίσης να παρατηρήσω είναι ότι η Ελένη δεύτερη χρονιά στη μεσημεριανή ζώνη, το πάει καλά το gossip κι αν του χρόνου εξακολουθεί να είναι εδώ, θα γίνει πρώτη «μεσημεριανατζού». Αυτό δηλαδή που αφόριζε.... Έτσι, κάθε φορά που έβλεπε την καλεσμένη της να δυσφορεί με τις προσωπικές ερωτήσεις, τής το γύριζε στο επαγγελματικό. Και μετά όταν έβλεπε ότι χαλάρωνε, το ξαναγύριζε στο προσωπικό.

Τι να λέμε. «Μαέστρος» η Ελένη σε ο, τι και να κάνει. Έτσι, κατάφερε κι έκανε την Λοτσάρη απ’ έξω, απ’ έξω να πει περισσότερα πράγματα, όπως: «Όταν αποφασίζεις να γίνεις καλλιτέχνιδα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σταυρώσουν αν θελήσεις να ζήσεις όπως εκατομμύρια άλλες γυναίκες ή εκατομμύρια άλλοι άνδρες».

Και πάμε στην Μελέτη, η οποία από το ξεκίνημα της εκπομπής έλεγε ξανά και ξανά ότι έχουν δηλώσεις Σκορδάλη για το διαζύγιο του με Λοτσάρη, που ήταν καλεσμένη της απέναντι. Τελικά, οι περιβόητες δηλώσεις ήταν οι εξής ακριβώς: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα». Κι εγώ δεν έχω να σχολιάσω κάτι....