Γυμνά μοντέλα σε νόμισμα θα σώσουν την Ελλάδα

08.11.2012
Σε εκείνους που σνομπάρουν το μυαλό των μοντέλων, έρχεται η Μάρα Δραμουσλή και δίνει την απάντηση της ότι και μυαλό διαθέτουν και προτάσεις για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική δίνη.

«Στην Αφρική τυπώνουν νόμισμα με τον Μαντέλα. Αν εμείς τυπώσουμε με μοντέλα, να δεις αντιστροφή, όλη η Ευρώπη θα δανείζεται από εμάς» έγραψε στο facebook της. Χμ, σκέψου τώρα νομίσματα με γυμνή Μάρα στις καλές εποχές ή Δήμητρα Αλεξανδράκη.... Μέχρι και... αποταμίευση θα κάναμε. Στουρνάρα ακούει;

Αν ήμασταν στην Αμερική που τρελαίνονται για θεωρίες συνομωσίες και για ιστορίες με εξωγήινους, η Μαριέττα Χρουσαλα θα ήταν η... Μπιγιονσε! Μία που θα την έβλεπαν οι Αμερικανοί να βολτάρει ως λεχώνα (δέκα μέρες μετά τη γέννα) με τέτοιο κορμί και μία που θα έλεγαν ότι ωσάν την... Μπιγιονσέ δεν ήταν έγκυος, δεν γέννησε και το παιδί της το έφεραν οι... εξωγήινοι. Βλέπω τις φωτογραφίες της λεχώνας με το χαμηλακάβαλο στενό τζιν και την κοιλίτσα έξω και αναρωτιέμαι, εγώ (όταν υπήρξα λεχώνα) σε πηγάδι κατούρησα; Και γιατί μπήκα στα τζινάκια μου μήνες μετά τη γέννα; Άτιμη κενωνία, που άλλες λεχώνες τις ανεβάζεις κι άλλες μάς ρίχνεις στα τάρταρα.

Η άλλη η μόδα η μακάβρια που κάνει θραύση στο εξωτερικό και «πεθαίνει» τον έναν διάσημο μετά τον άλλον ήρθε και στην Ελλάδα. Κι ενώ στας Αμερικάς «πεθαίνουν» τον Τζον Μπον Τζόβι, εδώ στην Ελλάδα που η φαντασία μας καλπάζει... αυτοκτόνησαν τον Κώστα Τσάκωνα! Και να πεις ότι παίζουν σε επανάληψη της Ελλάδος τα παιδιά και τον θυμήθηκαν. Ο Μπιτζιμπιτζίδης ζει!

Θρηνεί το lifestyle στη χώρα μας, γιατί το αποκήρυξε η Εύα Αντωνοπούλου. Η «έντεχνη» δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δηλώνει ότι το lifestyle είναι για εκείνη έναν όνειρο που το είδε, για να ξυπνήσει λίγα χρόνια μετά στην πραγματικότητα. Είναι για εκείνη μία πόρτα που έκλεισε οριστικά. Αναρωτιέμαι: το lifestyle δε θέλει να θυμάται ή ότι σε εκείνο το όνειρο έπιανε... χρυσόσκονη και το έκανε... σκόνη; Γιατί μεταξύ μας, το πέρασμα της Αντωνοπούλου στην ψυχαγωγία δεν το λες και πετυχημένο. Ε;

Έχω σκιαχτεί με την τόση ταύτιση απόψεων που έχουν ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Πολιτικά θες; Και οι δύο βρέθηκαν προ ολίγων μηνών πρώτη σειρά Αντώνη Σαμαρά. Προσωπικά θες; Και οι δύο είναι μες στην καψούρα. Αυτή την εβδομάδα, που λες, από τη μία έχουμε τον Χατζηγιάννη να δηλώνει ότι η Ζέτα είναι το «έτερον ήμισυ» και είναι έτοιμοι να πάνε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους. Και από την άλλη έχουμε τον Ρέμο να δηλώνει ότι η Υβόννη είναι «η γυναίκα της ζωής του» και ότι θέλει ένα παιδί. Scary λέμε. Και να μου το θυμηθείς, έτσι όπως το πάνε αυτοί, στο τέλος, θα παντρευτούν ίδια μέρα. Αλλά ας κάνουν μαζί τον γάμο, να μην γίνουν και χίλια κομμάτια τα τηλεοπτικά συνεργεία!