Κι εσύ Ελεονώρα μας πόσα έπαιρνες στο Dancing;

13.11.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θέμα με τις αμοιβές όσων συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο του Dancing είχε η Ελεονώρα Μελέτη, που είχε το Σάββατο καθημερινή εφημερίδα....

Και να τα προκλητικά ποσά και απαιτήσεις των διάσημων "φιλάνθρωπων" και να η απέχθεια και το σόκι στο ύφος της άλλοτε "φιλάνθρωπης" χορεύτριας, Ελεονώρας. Τα άκουγε και δεν τα πίστευε, η οποία έβγαλε στη φόρα τα ποσά αυτού του κύκλου, αλλά για τα δικά της τότε που συμμετείχε, τουμπεκί.

Τότε το "αποκαλυπτικό" ρεπορτάζ ήταν ότι η Νάντια Μπουλέ ήταν τελευταία στις προτιμήσεις του κοινού. Πόσα έπαιρναν για τη "φιλανθρωπία" τους, όταν η κρίση δεν ήταν τόσο βαθιά και οι Αντεννικοί δεν είχαν πάρει τσεκούρι για τις περικοπές, η Ελεονώρα μας δε μας λέει....

Εντάξει, να μην την αδικώ. Μας αποκάλυψε σήμερα ότι στις διαπραγματεύσεις που έκανε με την παραγωγή, η μόνη απαίτηση της ήταν να έχει τον δικό της κομμωτή. Γιατί ξέρεις, αγαπημένε μου, πόσο δύσκολο είναι να χτενίζεις πέντε κοντές τρίχες; Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας κομμωτής.

Άντε να καταλάβουμε ότι η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε "ασυλία" για να παραμείνει περισσότερο στο παιγνίδι. Μα να ζητήσει ο Γιώργος Τσαλίκης, που χοροπηδάει σαν το κατσίκι στην πίστα. Σε, σε, σε....

Ειλικρινά, εκεί στη Μεσημεριανή Μελέτη πιστεύουν ότι με αυτά τα θέματα θα πιάσουν την βάση; Γιατί η Ελένη απέναντι δεν πιάνεται. Μα σόρι, είναι θέμα ποια ζευγάρια πήραν δεκάρια στα Dancing;

Τώρα ή το μυαλό μου είναι σατανικό ή εκει στην "Μελέτη" κάθε θεμα που κάνουν, έχουν στο μυαλό τους την παρουσιάστρια τους. Και στα δεκάρια πρώτη μούρη η Ελεονώρα τους και στις παρουσιάστριες των Καλλιστείων. Προκειμένου να δούμε την αφεντια της να χορεύει με κίτρινη τουαλέτα και μαλλί λιονταρίνας, κότσαραν και το διαγωνισμό της Playmate.

Επίσης, για πόσο κουτούς περνάνε τους τηλεθεατές; Τη μία "πουλάνε" τον σοκαριστικό χωρισμό που θα μας απασχολήσει όλη τη χρονιά για να αποκαλύψουν στο τέλος ότι αναφέρονταν στις φήμες για τους Ομπάμα. Την άλλη μάς πλάσαραν σοκαρισμένοι την ξαφνική απόλυση πασίγνωστης παρουσιάστριας, που δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει το κοινό και αναφέρονταν σε μία Ελληνο-αυστραλή που την απέλυσαν (εδώ δίπλα) σε αυστραλιανό κανάλι.

Έτσι, όπως το πάνε, θα την πάθουνε σαν το μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και τον λύκο. Θα έχουν αληθινό θέμα και κανείς δεν θα τους πάρει στα σοβαρά!

Την Παρασκευή στην "Μελέτη" έλεγαν ότι το νέο πρόσωπο στο πάνελ του Πρωινού mou θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου. Την Δευτέρα είδαμε το μανεκένε, Μαντώ Γαστεράτου. Βρε μέσα έπεσαν τα άτιμα.

Πάντως, η "αμαζόνα" του Πρωινού (μάλλον θα μείνει για μία εβδομάδα) πήγε με γερό θεμα.... Ανακάλυψε ότι υπάρχει επάγγελμα... "αυνανιστής ζώων"!

Τούτο ξεπέρασε ακόμη και το επάγγελμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.... Θυμασαι, "εξερευνήτρια της ζωής"!!!!