"Κουράγιο Ελενίτσα μου, κουράγιο... για το φανταράκι σου"

14.11.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν ξέρω αν η Ελένη Μενεγάκη στα νιάτα της είχε πλέξει τη φανέλα του στρατιώτη, όμως, τώρα στα "όψιμα" θα τη ρίξει τη βελονιά.

Ω ναι. Ο Ματέο παρουσιάζεται στην Αεροπορία και δεν ξέρεις από που σου έρχεται. Γιατί, που να μυριζόταν η Ελένη όταν γνώρισε τον γοητευτικό σαραντάρη ότι δεν έχει πάει φαντάρος; Αυτά τα στρατιωτικά τα ρωτάς σε μικρότερους.

Το ωραίο θα είναι να έχει ξεμπερδέψει με τα στρατιωτικά ο Γιώργος ο Μπόγρης της Κοκκίνου! Σατανικό, τώρα που το σκέφτομαι.

Εννοείται ότι η είδηση της στράτευσης του Ματέο είναι το αγαπημένο gossip της μέρας. Απασχόλησε τους πάντες. Ήδη από αυτά που έχω ακούσει, σκέφτομαι το Λενιώ ωσάν άλλη Χριστίνα Μαρκάτου (Α. Παναγιωτοπούλου) στην Dolce vita μαζί με την κολλητή της την Σάσα να παίρνει σβάρνα τα στρατόπεδα για το φίνο φανταράκι, Ματέο.

Με το θέμα ασχολήθηκαν και οι "Αρβύλα". Από τα πιο πετυχημένα βίντεο, όπου κότσαραν και τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος - όπως είπαν - έχει πάει στρατό, αλλά δεν τον ήθελε. Πολύ γέλιο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εκλεισε την εκπομπή με το συγκεκριμένο θεμα, όπου στο τέλος με πόνο ψυχής και κατανόηση για τον Γολγοθά που θα τραβήξει η κοπέλα του φαντάρου, απευθυνόμενη στο Λενιώ, είπε: "Κουράγιο Ελένη μου, κουράγιο. Ξέρεις ότι σε αγαπάω".....

Τελικά, αυτές οι... Τατιανιές είναι αξεπέραστες. Δεν παίζεται η "Τάτι" σε κάτι τέτοια τι να λέμε.

Για έναν μόνο λόγο η Ελένη θα τα βάλει με τον Ματέο.... Βγήκε η Ελεονώρα Μελέτη και της έδωσε συμβουλές (ως έμπειρη που είναι) τι να κάνει ως κορίτσι στρατιώτη. Μόνο αρωματικά ροζ χαρτάκια και σφραγίδες με καρδούλες δεν της είπε να αγοράσει για να στέλνει γράμματα του Ματέο.

Στο Πρωινό mou έβαλαν Χαρούλα Αλεξίου σπέσιαλ αφιερωμένη στην "φανταρομάνα" Μενεγάκη. Ο χαρακτηρισμός ανήκει στη Σάσα Σταμάτη, αλλά όχι το "κοντοκλώτσα" που την είχε πει στην πρεμιέρα παραμένει αξεπέραστο....