Ελένη - Τατιάνα: Παρουσιάστριες και καλεσμένες μαζί

14.12.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αυτή η τηλεοπτική εβδομάδα πέρασε με δύο προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε στην εκπομπή της ότι έχει κάνει στο παρελθόν δύο αποβολές. Και η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε επίσης στην εκπομπή της ότι σε όλη της τη ζωή κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με τα μέλη της οικογένειας της και ξυπνάει ταραγμένη. Και οι δύο παρουσιάστριες προχώρησαν στις πολύ προσωπικές αποκαλύψεις με αφορμή τις καλεσμένες τους.

Στην Ελένη, η Ζέτα Δούκα προσπαθούσε με το στόμφο της υποκριτικής να μιλήσει για τον θεατρικό της ρόλο, προσπαθώντας (αν και δεν είναι μητέρα) να δείξει ότι έχει μπει στο πετσί του ρόλου της. Κι εκεί που η καλεσμένη έδινε τα ρέστα της, έρχεται το Λενιώ και ρίχνει την αποκάλυψη με τις αποβολές.

Στης, Τατιάνας η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυπτε ότι είχε δει όνειρο το μοιραίο τροχαίο του συντρόφου της, αλλά όταν η παρουσιάστρια μίλησε για τους δικούς της καθημερινούς εφιάλτες, η ιστορία της καλεσμένης πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Έτσι, είναι. Ελένη και Τατιάνα στην τηλεόραση της κρίσης είναι τα δύο «δυνατά» χαρτιά που συνεχίζουν να έχουν ενδιαφέρον.

Σωριάστηκε η Ελένη στα πατώματα επειδή της έπεσε το κινητό; Γίνεται αμέσως θέμα. Έκλαψε η Τατιάνα στον «αέρα» της εκπομπής της; Μόνο που δεν βγάζουν έκτακτο. Και δεν’ πα οι υπόλοιπες παρουσιάστριες να «λιποθυμάνε» και να... μοιρολογούν σαν την Μαρινέλα στο «Άνοιξε πέτρα»; Όταν η Μενεγάκη ταυτίζεται με την άποψη του Λάτσιου είναι η νούμερο ένα είδηση.

Πώς να το κάνουμε, οι δύο αυτές κυρίες ενδιαφέρουν τον κόσμο. Περισσότερο από άλλες συναδέλφους τους και περισσότερο από τους καλεσμένους τους, που περιορίζονται σε ρόλο... αβανταδόρου. Γιατί, μεταξύ μας, όταν πας καλεσμένος στης Ελένης ή της Τατιάνας (αν δεν είσαι η Βίσση ή Βανδή) είσαι ο «παρουσιαστής» κι εκείνες οι... καλεσμένες που ανοίγουν τη ψυχή τους. Και κλέβουν την παράσταση.