Όταν έλειψε η (γάτα) Ναταλία...

10.12.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θερμή παράκληση προς Alpha: Σε περίπτωση που αρρωστήσει ξανά η Ναταλία Γερμανού, να βάλετε επανάληψη!

Μην και τολμήσετε να αφήσετε πάλι την παρέα του καναπέ να κάνει μόνη της εκπομπή. Μαζί με τη Ναταλία αρρώστησα κι εγώ.

Συμπτώματα γαστρεντερίτιδας είχα όσο (άντεξα) τους έβλεπα. Τι τους έπιασε εκεί στον Alpha να μας βασανίσουν έτσι; Πιο αδιάφορη, ανούσια, άνοστη, κρύα και fake παρέα αντικατάστασης δεν θυμάμαι να έχω δει ξανά. Βρε τούτοι, έλειψε η Γερμανού και μεταμορφώθηκαν.

Η Κων/να Σπυροπούλου που νόμιζες ότι θα κάνει την παρουσιάστρια, τώρα που έλειπε η παρουσιάστρια ήταν ενεργή όσο η μπάλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Αγαλματάκι ακούνητο αμίλητο ήτο το girl.

Αν και μια φορά που μίλησε, τα είπε όλα: "Όταν λείπει η γάτα, έρχονται τα ποντίκια"!!!

Την άλλη την παροιμία, ξανθό μου κορίτσι την ξέρεις; "Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε". Τέτοιο σαϊνι, πλην του αστυνόμου, έχω ξανά γνωρίσει; Δεν θυμάμαι....

Ωστόσο, η η έκπληξη (η κακή) ήρθε από τον Θέμη τον Γεωργαντά. Ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και τρέμε Ναταλία, θα στη φάει τη θέση ο φίλος. Όταν, δε, του απένειμε η άρρωστη από το τηλέφωνο τον τίτλο της... "σταρ παρουσιάστριας" μόνο που δε σηκώθηκε να του περάσουν την κορδέλα.

Βρε, λες όντως να είναι τόσο γλυκιά η θέση του κεντρικού παρουσιαστή;

Μεταξύ μας, όμως, σκέτη απογοήτευση το αγόρι. Σα να έβλεπα τον Αργύρη Αγγέλου στην πρεμιέρα του dancing. Αυτό το «Κωνσταντινάκι» που έλεγε συνέχεια στη Σπυροπούλου, εκνευριστικότατο. Γιατί δεν είναι και «Ζετάκι»

Και να πεις ότι τούτος δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία;

Πςςςς, υπερπαραγωγή την Δευτέρα η Ελένη η Μενεγάκη. Το φανταράκι της ορκίστηκε και είναι σε άδεια. Λάμπει το woman από μακριά. Βρήκε τον εαυτό της. Αλλά μεταξύ μας, όσο έχει το Ματέο στα στρατά, ας προτιμά πιο νεανικές εμφανίσεις... ως κορίτσι φαντάρου. Το δαντελέ φόρεμα με τον κότσο της βάφτισης είναι για την... γλυκιά μανούλα του φαντάρου!

Στο χωριό μου λέμε: «Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι» Και το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Σάσας Σταμάτη. Το girl του πάνελ έχει ξεφύγει φέτος. Μήπως να της υπενθυμίσουν ότι είναι σε πρωινή ζώνη;