Το ξεβράκωμα του Θέμου και η... ξεβράκωτη τιβί

22.01.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αναρωτιέμαι, τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας και τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας σε αυτήν την ελληνική τιβί της κρίσης.

Σαν ένα απέραντο... Ερωτοδικείο από τα παλιά μοιάζει πλέον το τοπίο, με τη διαφορά ότι ακόμη και ο «Mr Μπούτια» κι «Εθνικός μας σταρ» ήταν πιο κόσμιοι. Από το πρωί η τηλεόραση θυμίζει χαζοκούτι γεμάτο σεξιστικά αστεία και υπονοούμενα, για να έρθει το βράδυ να ολοκληρωθεί με... ξεβρακώματα

Ξέρουμε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν κολλάει γενικότερα. Αλλά όχι δεν περιμέναμε με τίποτε να κατεβάσει το παντελόνι του στην εκπομπή και να πιάσει τα γεννητικά του όργανα ... εν είδει αστείου.

Αλήθεια τόσο ξεκαρδίστηκαν στο μοντάζ, που δεν έκοψαν την επίμαχη «αυθόρμητη» σκηνή; Το γεγονός ότι η καλεσμένη φώναζε «cut cut» κι έκρυβε το πρόσωπο της, καμιά σημασία δεν είχε. Ε αφού ο παρουσιαστής αρκέστηκε μόνο να τα πιάσει και να μην τα ξύσει κιόλας, θα πρέπει να παρηγορεί τους ανθρώπους του καναλιού του.

Δείχνει ρε παιδί μου τα όργανα του στην εκπομπή, αλλά τουλάχιστον δουλεύει... Δεν τα ξύνει!

Νωρίτερα, οι Ράδιο Αρβύλα συνέχιζαν τα αστεία επιπέδου γυμνασίου που αυτοί τα λένε και η Χριστίνα Μουστάκα γελάει.

Please, κάντε της περισσότερα πλάνα και κοντινά στο μπούστο, μπας και σταματήσει αυτό το εκνευριστικό γέλιο/τσιρίδα. Μου ξυπνάει πάντα το παιδί που κοιμάται στο πολύ βάθος.

Αλήθεια, εκεί στον ΑΝΤ1 μήπως να σκεφτούν να μετονομάσουν την βραδινή ζώνη τις Δευτέρες και Τρίτες σε... adult ζώνη; Τουλάχιστον, ο, τι βλέπουμε να είναι από επιλογή μας. Όχι να έρχεται το φιρμάτο σώβρακο του Θέμου και να πλημμυρίζει την plasma μας.

Απορία: Η Δούκισσα Νομικού τόσο μεγάλη ανάγκη είχε να βρίσκεται στην τηλεόραση; Δεν της λέει κάποιος ότι η παρουσία της στο πλευρό του Θέμου και του Περρή είναι από τις πιο άτυχες επιλογές της;

Ακόμη και η Ναστάζια Μητροπούλου κάποτε παλιά τα έλεγε καλύτερα....