Σπυροπούλου: Εξιλαστήριο θύμα ή... θύτης!

22.01.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Που να φανταζόταν πέρυσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ώρα που καθόταν αγαλματάκι ακούνητο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως μοντέλο για το μακιγιάζ

ότι φέτος όλοι θα ασχολούνταν μαζί της. Γιατί πρώτη φορά στα χρονικά της τιβί «γλάστρα» σε καναπέ προκαλεί τόσο ντόρο. Ακόμη και η «βασίλισσα» Ελένη στα χρόνια της Mega Banca τόση φασαρία δεν προκαλούσε.

Ή τουλάχιστον, ο Γιώργος Πολυχρονίου δεν είχε άγχη στο κεφάλι. Σε αντίθεση με τη Ναταλία Γερμανού, που συνεχίζει να επιμένει ότι δεν τρέχει μία και να υπερασπίζεται το... «εξιλαστήριο θύμα» που ακούει στο όνομα... Σπυροπούλου.

Είναι όμως «θύμα» η σαρωτική και φιλόδοξη Κων/να ή... θύτης; Έπεσε δηλαδή κι αυτή «θύμα» του αγαπημένου τηλεοπτικού κουτσομπολιού που θέλει την Γερμανού να τσακώνεται με όποια όμορφη και μικρότερη ανεξαρτήτου χρώματος στο μαλλί κοπέλα που κάθεται δυο θέσεις παραδίπλα της; Ή μήπως τελικά η Ναταλία έπεσε θύμα ενός... μπιμπελού που θέλει να γίνει όχι νέα Γερμανού, αλλά... Μενεγάκη!

Γιατί, δεν χρειάζεται ευφυΐα για να καταλάβεις ποια παρουσιάστρια έχει αφίσα στο δωμάτιο της και ποιανής τις εκπομπές μελετάει κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο.

Εξάλλου, έχει την τύχη να είναι και φίλες με την Ελένη. Και να οι βραδινές έξοδοι με την «βασίλισσα» και να οι αγκαλιές και να οι... υψηλές παρέες στα θέατρα και τους κινηματογράφους, θα την βλέπουν τα άλλα μοντέλα/αγαλματάκια ακούνητα σε εκπομπές και θα τους βγαίνει το μάτι.

Ε όλο και κάποια συμβουλή θα της δίνει η Ελένη πώς να χτίσει το προφίλ της. Κι έρχεται η μικρή και στις δημόσιες εμφανίσεις ή φωτογραφίσεις και είναι σαν το Λενιώ μας στα νιάτα της. Στο πιο στρουμπουλό.

Στην εκπομπή, δε, κάθε σαββατοκύριακο έχουμε καταιγισμό αποριών εμπνευσμένες από την Μενεγακειο σχολή. Με τη διαφορά, όμως, ότι το Λενιώ το παίζει χαζή....Κι έχεις εσύ τώρα την εξής απορία: Πρέπει να ανησυχεί η Γερμανού για την παραδιπλανή της;

Η ιστορία της τηλεόρασης έχει αποδείξει και θα αποδεικνύει πάντα, ότι τον/την παρουσιαστή/ρια δεν τους κάνουν οι γνωριμίες όσο... υψηλές και αν είναι. Τους κάνει ο τηλεθεατής. Αυτός έχει το τηλεκοντρόλ κι αυτός αποφασίζει τη διάρκεια του καθενός.

Και για τη Ναταλία τα είκοσι χρόνια παρουσίας της αποδεικνύουν την αγάπη του κόσμου για εκείνη. Για τις υπόλοιπες ο χρόνος θα δείξει.

Γι αυτό, αγαπημένη μου Ναταλία, μήπως να χαλαρώσεις και να αφήσεις να πέσει κάτω και κάτι απ’ όσα γράφονται για την Σπυροπούλου και τη σχέση σας; Είναι ανάγκη να διαψεύδεις και να επιβεβαιώνεις όσα λέγονται και γράφονται;

Είναι boring...

Και όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος, αν τον ρωτούσαμε... Κι ες κι εσέ Σπυροπούλου για να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί της;