Τους χάσαμε τους κοιλιακούς Αναδιώτη πατριώτισσα

04.02.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τώρα εδώ που τα λέμε, είναι κρίμα κι άδικο για την Λάουρα Νάργες να πούμε ότι ο terminator του DWTS «έφαγε» και το Νίκο Αναδιώτη.

Αλλά, μπορούμε να πούμε ότι η... «τρομό-Λάουρα» έστειλε αδιάβαστο το μεγάλο φαβορί του show, Ηλία Βρεττό που έπαθε απανωτά εγκεφαλικά με την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση.

Αν μη τι άλλο, το φετινό Dancing έχει χιούμορ, έστω και black. Και περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα η μικρή Λάουρα να «σπάσει» πλάκα με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και να στείλει και αυτήν υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωχ από τώρα κάνω εικόνα την έκφραση του ακλόνητου φαβορί. Σκιάζομαι, αλλά θέλω να το ζήσω. Γιατί μπορεί ο Σπύρος ο Σούλης και το παγωμένο του βλέμμα κάθε φορά που του έκαναν κακή κριτική να αποχώρησαν, όμως έμεινε στο παιγνίδι η Ντορέττα.

Καλέ είδες έκφραση στο πρώτο της χορευτικό, όταν η κριτική δεν ήταν διθυραμβική; Άσχετα, αν μετά έπεσαν βροχή τα 9αρια. Μου φαίνεται ή επιτροπή είναι κομμάτι πιο απλόχερη στην Ντορέττα και στα 10αρια που της δίνουν;

Η έρμη η Λάουρα πόσο ακόμα να κουνήσει το γοφό για να πάρει έστω ένα δεκαράκι; Και να πεις ότι δεν το κούνησε; Λίγο ακόμη και θα εκτοξευόταν ο γοφός στο κοινό.

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς κοιλιακούς πατριώτισσα; Πάλι καλά που ο Αναδιώτης έφυγε δύο Live πριν το τέλος. Αλλά κι εσύ ρε Νίκο μου, στην τελική ευθεία είστε, τώρα κρύβεις το six pack;

Ευγενία Μανωλίδου. Τι πάθος; Τι αισθησιασμός; Ειδικά στη σκηνή που βγάζει το μαντήλι και αγκαλιάζεται με την Κλώντια Άννα θα ήθελα να ήμουν μύγα και να καθόμουν στο κούτελο του Άδωνι. Να έβλεπα βρε παιδί μου αντίδραση συζύγου. Του δικού μου ήταν ένα παρατεταμένο.... Ωωωωω. Μόνο η επιτροπή δε συγκινήθηκε.

Αντίθετα, ξετρελάθηκαν με το τρίο της Ντορέττας με την Ματθίλδη Μαγγίρα. Αν είχε και τόνο το 10αρι θα το έβαζαν. Μα τέτοιος ενθουσιασμός πια; Βρε μπας και είναι... Μαγγιρικοί; Είμαι σίγουρη την ώρα που έπεφταν τα 10αρια, η Ματθίλδη δεν είχε στο μυαλό της τη Ντορέττα. Την Μανωλίδου σκεφτόταν και την επιβεβαίωση ότι... «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο»

Στον προημιτελικό χόρεψε και η Χριστίνα Παππά και τύφλα να έχει η Σακίρα. Αλήθεια. Τώρα για την εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη δεν θέλω να σχολιάσω. Είναι να μου πέφτουν... κάτι μηνύσεις; Η εικόνα του άφωνου Λάτσιου να την κοιτάει και να ακούει όσα έλεγε και πώς τα έλεγε στην Ζέτα Μακρυπούλια τα λέει όλα.

Άντε να τελειώσει το Dancing να απαλλαχτεί και ο Αργύρης Αγγέλου από το μαρτύριο του. Μάικ ο φασολάκης θα σε γαργαλήσω είναι από το πρώτο live μέχρι και το τελευταίο. Τα, δε, σχόλια του; Ασχολίαστα. Αν και ακόμη γελάω με τη σκηνή όπου ένα κοριτσάκι πλησιάζει την Λάουρα και της δίνει ένα λουλούδι, με τον Αγγέλου να σχολιάζει «Απανωτά τα δώρα για την Λάουρα». Ναι, φέρτε φορτηγά να τα μεταφέρουν.