Μπας και το φάντασμα του Κασιδιάρη έχει "στοιχειώσει" τον Παπαδάκη;

06.02.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η περίπτωση του Γιώργου Παπαδάκη φέτος χρίζει ειδικής ανάλυσης και παρακολούθησης. Ο παρουσιαστής είναι στην τσίτα.

Μιλάμε για πολλά νεύρα και απορώ μήπως εκεί στον ΑΝΤ1 τού κάνουν κάτι κάθε πρωί και είναι στα κόκκινα

Βρε μπας κι έχει στοιχειώσει το φάντασμα του Κασιδιάρη πλατό και παρουσιαστή; Γιατί τα ξεσπάσματα του Παπαδάκη μου φαίνεται είναι μετά τα χαστούκια. Ειδικά, φέτος, ο παρουσιαστής συνέχεια (μα συνέχεια όμως) πλακώνεται με τους καλεσμένους.

Αν τελειώσει ήρεμα η εκπομπή, σημαίνει ότι ο presenter είναι άρρωστος.

Πάντως, τού αναγνωρίζουμε πως όταν τα παίρνει ενίοτε ακούμε και κάνα χαριτωμένο από το στόμα του.

Ωστόσο, δεν ήταν καθόλου χαριτωμένο αυτό το «καλώς τον μπουμπούκο που θα κρίνει την καριέρα μου». Unfair κι επιπέδου... δημοτικού. Τέτοιες κακίες μόνο από παιδιά. Όχι, από κοτζάμ presenter, την καριέρα του οποίου ουδείς αμφισβητεί. Πόσω μάλλον ο Άδωνις που περισσότερο βλέπει τον Παπαδάκη παρά την Ευγενία

Και σηκώθηκε παρμένος που λες ο βουλευτής κι έκανε θεαματική αποχώρηση από την εκπομπή. Από αυτές που κάνει όταν συγχύζεται επειδή τον χτυπούν σε ευαίσθητα σημεία.

Και θα ήταν καβάλα στο άλογο ο Άδωνις, όταν μετά το «μπουμπούκο» αποχωρούσε όχι μόνο από το πλατό, αλλά από το κανάλι γενικότερα. Γιατί, μισή ώρα αργότερα επέστρεψε στη θέση του. Σε λίγο οι αποχωρήσεις/επιστροφές του Άδωνη θα είναι πιο γρήγορες και από την... διάρροια!

Και να οι φιλοφρονήσεις μεταξύ των δύο ανδρών και να τα «mea culpa», ανακατεύτηκα πρωινιάτικα.

Είναι μετά να μην τους παίρνει στο ψιλό ο Γιώργος ο Λιάγκας τους ενημερωτικούς; «Είμαι πολύ περήφανος που ενώ είμαι δημοσιογράφος έχω επιλέξει να κάνω ψυχαγωγία. Είναι πιο έντιμο» είπε και προσκυνούμε ατάκα.

Πάντως, έχω μία ελπίδα ότι ο Παπαδάκης θα ηρεμήσει τώρα που μετακόμισε το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Έχεις δει πόσο γλυκαίνει όταν μπαίνει στο πλατό η έγκυος; Να του ζουλήξεις τα μαγουλάκια και να του κάνεις γούτσου γουτσου.

Για να καταλάβεις τι χαρές κάνει με Τσιμτσιλή, είναι πια ο μόνος (πάντα πλην του Σοφού) που χαίρεται να ακούει την παρουσιάστρια να μιλάει για την εγκυμοσύνη της. Βρε μιλάμε για χαρές. Εμείς, πάλι (για να μην επαναλαμβάνομαι) έχουμε πλέον πάθει overdose με Σταματίνα.