Αίσχος: Ο Θέμος έκοψε τις φλέβες του στον "αέρα"

19.02.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχει ξεφύγει φέτος ο Θέμος Αναστασιάδης ή μου φαίνεται; Να πεις ότι έχει ανάγκη τα νούμερα (σκίζει σε τηλεθέαση) να καταλάβω ότι κανει τα πάντα για την AGB.

Αλλά τώρα ποιος ο λόγος να τον βλέπουμε τη μία να ξεβρακώνεται και να πιάνει τα απαυτά του; Και την άλλη να κόβει τις φλέβες του on air; Ειδικά, το τελευταίο με ξεπερνάει. Και ξεπερνάει και κάθε όριο. Γιατί ακόμη και η πλάκα και ο ασυγκράτητος χαρακτήρας του παρουσιαστή πρέπει και οφείλουν να έχουν ένα όριο.

Ειδικά όταν βγαίνουν στην τηλεόραση. Κι ας είναι πολλή περασμένη η ώρα, σκηνή σαν αυτή που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ο Θέμος είχε καλεσμένη την Πάολα και για να εκφράσει τον θαυμασμό της, έκοψε τις φλέβες του.

Στην αρχή το έκανε στην πλάκα, αλλά μετά ο... Πειραιώτης απέδειξε ότι δεν μασάει σαν αυτούς στην... Τούμπα. Ας έτρωγε.. σκυλοτροφή ο Πειραιώτης αν ήθελε να δείξει πόσο τρελαμένος είναι με την πάρτη της Πάολα. Έπρεπε να δούμε αυτό το αίσχος σκηνικό;

Μέχρι και η αοιδός δεν πίστευε στα μάτια της κι έντρομη έβλεπε τον παρουσιαστή να κόβει το χέρι του και να τρέχει το αίμα από τους καρπούς. Ο δε Περρής και η Δούκισσα απλά παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν μπροστά τους.

Και από το έντρομο και απορημένο βλέμμα της, είμαι σίγουρη ότι σκεφτόταν: "Γιατί δε δεχτηκα να πάω στο Dancing; Μωρέ καλύτερη η μελανιά".

Απορώ, όμως, εκεί στο στούντιο δε βρέθηκε κάποιος συνεργάτης ή ο Περρής να σταματήσουν τον Αναστασιάδη;

Αλλά γιατί να τον σταματήσουν; Εδώ, όχι μόνο δεν έκοψαν τη σκηνή στο μοντάζ, αλλά επαιζαν συνεχώς βίντεο "δείτε σε λίγο τον Θέμο να κόβει τις φλέβες".

Αίσχος