Θα την μεθύσουμε την Γιουροβίζιον σίγουρα ναι

19.02.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θα την μεθύσουμε την Γιουροβίζιον σίγουρα ναι. Θα τους τρελάνουμε τους Ευρωπαίους σίγουρα ναι. Με το νταούλι και με το ζουρνά, γεια σου Αγάθωνα.....

Το τελευταίο δεν μου κόλλησε καλά, αλλά κομμάτια να γίνει. Το alcohol is free και ναι ο Αγάθωνας με τους Koza mostra θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στο Μάλμε. Να πω ότι ήτο έκπληξη η νίκη τους; Ψέματα θα είναι. Πιο σιγουράκι δεν υπήρχε. Δεν θα σου αναλύσω πώς θα πάμε και τι τύχη έχουμε στας Ευρώπας. Άμα βγάλουμε ουζάκι και χταποδάκι στο κοινό, θα διαπρέψουμε. Και να δω τι θα κάνει μετά ο... Στουρνάρας.

Αν και στον ελληνικό τελικό δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα το παρεάκι. Πολύ άγχος βρε παιδί μου ο Αγάθωνας και σκέφτομαι μήπως εκεί στο Μάλμε του εχουν απέναντι σε γιγαντοαφίσα την... Μαριώ μπας και πάρει τα πάνω του. Αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους ήταν καλύτεροι.

Η Θωμαϊς Απέργη φόρεσε μία εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα αλλά από το φόρεμα μόνο τα ζώδια έλειπαν. Γιατί από άστρα ήταν μπόλικο. Μάς έβγαλαν τα μάτια. Αν ήταν και καλύτερος ο φωτισμός. Για να καταλάβεις, ακόμη και τα ξέξασπρα δόντια της, θαμπά έβγαιναν.

Η εμφάνιση της Τζορτζίνα μπορεί να γίνει και διαφήμιση για καραμέλες για τον λαιμό. Όταν έπιανε τις ψιλές, ήθελα να της δώσω μια Halls. Αλλα είναι κι αυτός ο Φλεβάρης τίγκα στις ιώσεις.

Η Αγγελική Ηλιάδη ανέβηκε στη σκηνή με λευκή τουαλέτα και τα πόδια σε κοινή θέα. Εντυπωσιακή εμφάνιση, μπορεί να την κρατήσει για το επόμενο σχήμα που θα συμμετέχει. Όλα τα λεφτά γαρύφαλλα.

Ο ελληνικός τελικός ήταν με διαφορά ο καλύτερος. Απλός, λιτός, αλλα εντυπωσιακός, με αρχή μέση και φινάλε, που δεν μας πήγε μέχρι τα μαύρα μεσάνυχτα. Ούτε βλαχογκλαμουριά είχε, ούτε προκάλεσαν, ενώ έδειξαν ότι στην κρίση δεν χρειάζεται να βγάζεις τελικό στις κυλιόμενες ενός εμπορικού, όπως καλή ώρα πέρυσι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή ήταν πολύ καλοί στο ρόλο τους ενώ δικαίως η πρωτάρα αοιδός έκλεψε τις εντυπώσεις. Και μας άρεσε που έβγαινε από το κείμενο και διακωμωδούσε τις ατέλειες της. Να τα βλέπουν αυτά κάτι... φτασμένες παρουσιαστριες.

Τα ντουέτα των νικητών με Έλληνες τραγουδιστές μάς άρεσαν, αν και μάς θύμισαν τα βραβεία του Mad. Μόνο ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έλειπαν από τη σκηνή.

Στα πεταχτά

Είδαμε χειραψία Κων/νου Μητσοτάκη με Αντώνη Σαμαρά, αλλά δεν θα δούμε ποτέ Ελευθερίας Ελευθερίου με Ήβη Αδάμου. Ακόμη περιμένει η πρώτη να της κολλήσει πέντε η άλλη.

Η Ρουσλάνα από... Ζήνα η πολεμίστρια που ήταν το 2004, έγινε... Γκόλουμ στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Σαν ξωτικο ήταν λέμε

Ο Ρίμπακ ίδιος κι απαράλλαχτος. Χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του, ενώ τα ρούχα βάλε πλύνε πρέπει να τα έχει.

Κώστα μου (Μαρτάκη) μη μου αγχώνεσαι για την τούμπα που έφαγες. Εδώ, ο Sakis είχε "φάει" σαβούρα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών.

Και πότε είπαμε ότι θα στείλουμε την Ελένη την Φουρέιρα στην Γιουροβίζιον;