Déjà vu. Η Ελένη ήθελε να κλάψει με την Θεοδωρίδου

01.03.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τρία χρόνια πίσω μάς γύρισε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, στις επικές τότε εποχές του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Τότε, που τις πρώτες μέρες το καταρρακωμένο και μαυροφορεμένο χωρισμένο Λενιώ έφερνε στο στούντιο την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου για να παίρνει δύναμη.

Τότε, που το άσμα της κουμπάρας «Τραβάω μια κόκκινη γραμμή» το είχε κάνει η χωρισμένη Ελένη grande σουξέ, όπως είχε κάνει πιο παλιά η Ρέα του Big brother το «Τι σου κανα και πίνεις». Μεγάλες στιγμές σου λέω που μας τις θύμισε η Μενεγάκη μέσα από τα υπονοούμενα της στον «αέρα» της εκπομπής.

«Αχ, Νατασάκι μου κρίμα που σε έχω μακριά γιατί έχεις τα κέφια σου και θες να τραγουδήσεις. Κι εγώ θέλω να κλάψω μαζί σου, αλλά, αλλά, αλλά… Δεν πειράζει έχουμε ζώδιο εμείς οι δύο που αντέχει», είπε συγκινημένη και μες στο υπονοούμενο το Λενιώ μας.

Και καταλαβαίνεις ότι η ατάκα της αυτή έκανε το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, όπου όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν τι εννοούσε η... Πυθία της ψυχαγωγίας. Τσακώθηκε σου λένε με τον Ματέο; Περνάει κρίση το ρομάντζο τους;

Αν επρόκειτο για άλλη παρουσιάστρια, να καθίσω να το αναλύσω. Να μεριάσω και τα άγχη μου για τους λογαριασμούς που έχω να πλερώσω και να βάλω τον καημό της Μενεγάκη. Αλλά επειδή αγαπημένε μου μιλάμε για την Μενεγάκη, δεν θα δώσω βάση στο ψυχοπλάκωμά της. Που στο κάτω κάτω μπορεί να ψυχοπλακώθηκε επειδή στο μαλλί - λιοντάρι που είχε τη συγκεκριμένη μέρα χανόταν το φιογκάκι της.

Όσο για την απορία της: «γιατί γίνεται πιο ευσυγκίνητη όσο μεγαλώνει» θα της απαντήσω. Γιατί μεγαλώνεις Ελένη μου. Η γιαγιά μου έχει φτάσει πλέον να μας λέει καλημέρα και να την παίρνουν τα κλάματα. Τόσο απλά......

Υ.Γ. Ωστόσο, τη μεγάλη ατάκα για το θέμα αυτό, την είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Οι έγκυες δεν κλαίνε»; Άμα έχεις κάνει στη μεγάλη του Star σχολή...